Dagens outfit

Rensa garderoben och plocka i hop olika outfits

Written by Pernilla

Inlägget Innehåller reklamlänkar länkar till Ellos, Lindex, Boozt, Nelly, Åhlens

 

Rensa garderoben och organisera

Rensa garderoben är något jag gör varje vår och höst ”Något nytt in något gammalt ut” Är devisen för min garderobsrensning.

 

Som jag berättade tidigare så har jag gjort en garderobsrensning där jag organiserar garderoben för vårens outfits. . Du kan läsa mer om 5 tips på hur man kan organisera sin garderob här.

När jag gjort det blir jag alltid sugen på att köpa något nytt som jag tror kan komplettera min garderob. Jag köpte dessa fina skor men de lär dröja innan jag kommer använda dem, men när jag väl kan har jag dem på plats:)

Rensa garderoben

Jag går igenom garderoben och sätter i hop olika outfits utifrån inspiration som jag hittat på nätet.

Börjar man med att ha några basplagg att utgå ifrån kan man sen komplettera med några nya plagg och på så sett blir shoppingen smartare  och även billigare. Kan du använda ett plagg i många olika outfits blir det ett plagg med stor return of investment

Olika outfits som jag satt ihop kommer här;

 

Outfit med svart kappa

I denna kombination utgick jag från denna kappa från Soft Rebels, den är med knyt på ärmarna som är populärt nu. En snygg liknande kappa på erbjudande just nu hittar du här

 

 

Byxorna kommer från Inwear och finns här , randig tröja från MassimoDutti förra året men liknande superskön tröja från Karen  by Simonsen finns här. Skor i svart sammet Steve Madden

En annan outfit med kappan fick jag inspiration från denna bild med svart kappa randig blus och ljusa byxor

 

Blus från Massimodutti tidigare år, byxor Selected femme, Vita sneakers skor från märket Pavement finns här

Klänning på byxor

Klänning på byxor gäller i år. Blev inspirerad av denna outfit med den gula klänningen ( liknande gul finns här) när jag satte ihop min outfit med den röda klänningen jag köpt från Ichi och den finns här. Blev snygg ihop med byxorna från Lindex, en modell med kortare ben , i stretchmaterial, väldigt snygga basicbyxor! De heter Jonna och du hittar dem här

 

 


Jag gissar att du inte missat att det skall vara volanger på kjolar och klänningar och blusar i vår?

 

Maxikjol med T shirt

Maxikjolar med T-shirt ser du mycket av också, såg denna outfit med volangkjol och skinnjacka och satte ihop en outfit utifrån detta

Kjol från Vila hittar du här. Skinnjacka från Freequent köpt tidigare år

 

Nu ser vi bara fram emot det vackra vädret 🙂

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: