Inredning och blommor Inrednng

Rosa vårnyheter från Kähler på mitt vitrinskåp

Written by Pernilla

Har plockat in lite rosa färg i inredningen hemma nu. Några vårnyheter från Kähler har jag ställt på mitt vitrinskåp ihop med Klong gloria och lite andra saker.

 

 

IMG_1800

I den vita bubbelkrukan Cloudy står den rosa blomman Rosenskärm står i. Där bredvid står den lilla söta rosa fisken som är ett spardjur från Kählers vårnyheter.

 

IMG_1801

IMG_1803

 

På andra sidan har jag vasen Unico i rosa , tillsammans med ljuslyktor från serien Hammershoi


IMG_1805

 

IMG_1804

Genom att byta ut några småsaker så förändrar jag inredningen lite efter säsong.

 

Hoppas allt är bra med dig? Har du klarat dig från förkylning och sjukdom denna månad?

Hela veckan har det varit pressvisningar gällande mode design och inredning. Inget har jag kunnat gå på eftersom jag varit sjuk.

Jag har åkt på vinterns första förkylning med öroninflammation på köpet. Min första öroninflammation någonsin faktiskt. Fick det då jag flög med en förkylning, har gått med lock i örat sedan jag kom hem:)

Februari- vab-uari kallas den också för, ja det är den månaden som väldigt många blir sjuka därför gillar jag inte februari helt enkelt.

Nej det blir till att vila i soffan ikväll med en serie på Tv och kurera sig för någon träning kan jag inte gå på än som jag annars tänkt göra.

Jag hoppas kunna läsa igenom senaste nytt vad som hänt på inredning och designsidan under veckan och berätta en del av det här för er. Alltid kul att se vilka trender och nyheter som kommer i vår.

 

Pernilla

 

 

 

About the author

Pernilla

2 Comments

 • Så fint du har där på skåpet! Nu blev jag också sugen på en skvätt rosa. Hade det i köket till påsk för ett par år sedan. Vårfräscht! Ljusstakarna från Hammershøi har jag också funderat på att köpa, faktiskt. Så snygga!
  Jag har nog (peppar, peppar ta i trä, typ…) klarat mig hyfsat från baciller hittills. Lite smått halsont och lite snorigt, men inte sjuk i alla fall…
  Krya på dig och ha en skön kväll!
  Kram/Maria

 • Snyggt! Nu fick jag lite ny inspiration, jättefina att blanda rosa med Gloria.
  Jag vågar knappt skriva att jag klarat mig helt okej från förkylningar hittills. Då åker man säkert på nå’t nu;) 😉
  Krya på dig
  Kram Maria

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: