Uncategorized

S o m m a r l o v

Written by Pernilla

Vilken underbar känsla det är. Den sitter så starkt rotad i en. När man hör barnen sjunga -den blomstertid nu kommer…-blir man alldeles varm i kroppen. Alla har klätt upp sig så fint fixat håret i olika frisyrer och kommer med tårtor och blommor till skolgården 
Dotterns avslutningsfrisyr var två små flätor som satt bakåt runt huvudet med en blomma.
Sen känns det lite vemodigt också. Min stora fina kille lämnar grundskolan.
En ny epok tar vid
Jag minns det som i går när han stod där på skolgården och gick ut sin första klass

Herregud det är på barnen man förstår man blivit äldre hihi.

Nu är det inte långt kvar så har vi som jobbar också lite lov- semestern är här snart.

XX

Pernilla

About the author

Pernilla

7 Comments

  • Är såå mysigt med avslutningar, jag blir alltid lite rörd till tårar. 🙂 Och imorgon går min lilla ut nian och min stora tar studenten, var tog alla åren vägen…haha. Kramizz Laila

  • Jag grät själv floder igår när lille F slutade nian, så känslosamt. Japp vart tog tiden vägen, barnen bli äldre o vi blir bara snyggare o snyggare,, ha, ha…….Kramisar Tina

  • Fina barn. Och jag håller med dig, det är på dem man märker att tiden går. Ja, självklart om man tittar på bilder av sig själv också för si så där tio år sedan, visst märks det att man blir äldre. Sa till min äldsta dotter igår när vi var på Lillemans avslutning (han gick ut 3:an) att jag mindes när hon gick ut förskoleklassen och jag sa till någon förälder att det är ju länge tills de går ut 6:an. Men nu har hon gått ut första året i gymnasiet.

    Ha en fin kväll: Kramar Annika

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: