Inredning Inredning mattor Inredning och blommor

S ö n d a g K v ä l l och lite förändringar på gång

Written by Pernilla
Bord Hay Tray table, vas Klong, ljuslykta TomDixon, matta Marrakech beniourain, stol Lamino
 God kväll på er bloggisar!
Här är jag gräsänka ikväll när killarna har åkt på Hammarbymatch och dottern är hos vänner.
Har laddat upp med en ny tidning och lite te och laptopen finns i knät så klart.:)
Jag har varit på informationsmöte på äldsta sonens skola under eftermiddagen och lyssnat på hur man planerat skolåret. Det känns lite speciellt nu eftersom han börjar på gymnasiet. Naturprogrammet har han valt. Det är ett stort kliv att börja ny skola och på gymnasiet tycker jag. Men allt kändes väldigt bra.
 Tända lite ljus och svepa in sig i pläden med en tidning känns inte fel

Här inne på bloggen har jag tänkt mig lite förändring också. En nystart , kanske?
Visst är det så att när hösten kommer så för man lust att förändra lite?
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

17 Comments

 • Snyggt soffbord! Här letar jag efter ett nytt men vet inte vad jag vill ha?
  Kul med förändring. Jag vill mest ha förändring här hemma, som alltid på hösten, men även på Bloggen, tyvärr jag usel på datorn så det kommer nog inte hända nåt här… Tycker din blogg är så fin redan nu, kram Suss

 • Mysiga söndag med pläden och lite te är aldrig fel. 🙂 Här har jag också en som börjat gymnasiet, mycket nytt, hon var helt slut på kvällarna förra veckan. 🙂 Spännande och se vilka förändringar du tänker när det gäller bloggen. Kramizz Laila

 • Så fint, mysigt och stilrent hos dig. Jag ska också försöka bli mer stilren och ta in mer vitt och svart. Jag gillar ju annars lite murriga toner i brunt. Spännande med förändring, ser fram emot det. fast jag gillar din blogg precis som den är:) Jag har förändra lite på min också, men bara skalat av utseendet.
  Ha en fin vecka
  Kram Maria

 • Nu har jag äntligen hunnit bloggat å läönkat t dig .) Skulle ju copa den andra bilden, den var finare…hi hi hi när jag tittade bort. ha en fin v nu. jag jobbar massor, kram kram L

 • Ja det är ju nu ”nyåret” börjar! Jag vill göra om ALLT känns det som, men det kommer jag aldrig att orka med, haha man får ta lite hipp som happ och den största förändringen sitter ju inom en själv, inte det omkring en. Jag handlar badrumsgrejor och funderar över hur det där projektet kommer att sluta…. och om man får leva på vatten och bröd resten av året. kram Milla

 • Å, vilken ljuvlig filt. Jag älskar filtar.

  Så spännande med nytt! Spännande också för sonen att börja gymnasiet och Naturprogrammet.
  Har just kommit hem från en fantastisk resa…känner inte höstkänslan ännu men när den kommer då blir jag också sugen på förändring!

  KRAM

 • Ja, jag är också mycket för förändring, på hösten. Speciellt när det gäller hemmet och inredning 😉
  Visst är det ett stort steg de tar, barnen, när de börjar gymnasiet.
  Kram och ha en fortsatt fin start på veckan!
  /Maria

 • Ibland är den ensam stunden underbar 😉 (tycker jag iaf)
  Skönt att allt känns bra inför gymnasiet för sonen..
  Visst vill man förändra, hjärnan går
  På högvarv 😉
  Kram Sandra

 • Hosten har for mig alltid varit lika med nystart pa ett harligt satt! Aven I Dubai gar vi mot svalare vader och sonen borjar middle school, det kanns ocksa stort men kan tanka att gymnasiet ar ett snapp storre! Spannande ska det bli I alla fall!
  Kram!

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: