Uncategorized

S Ö N D A G S L U N K

Written by Pernilla

Här hemma bjuds jag på goda chokladbollar till kaffet i dag.

Åh vad jag kan älska söndagar, när man får gå hemma och pyssla och bara vara . Efter en trevlig fest i går utan allt för mycket alkohol vaknade jag pigg och fräsch i morse.
Började dagen med en kopp kaffe och tittade på morgon TV. Tittade lite på Skavlan och lite på TV1 där Amelia Adamo berättar om hur hon vill ”tagga ned” och få mer tid för barnbarnen. Jag tycker att hon är en inspirerande kvinna!
Lite senare tar jag och en vän en skön långpromenad med en sedvanlig fika på stan.
Det är skönt att gå där i regnet och småprata om allt mellan himmel och jord. Att reflektera och byta tankar och idéer är så viktigt.
(Tack P för dina tankar om min blogg, det känns som jag hittat till kärnan igen!)

Efter att tjejerna gjort chokladbollarna började de tillsammans rensa ut dotterns rum på alla miljoner små saker som finns där. Min lilla tjej är inte så liten längre utan hon har gått in i en ny fas nu där petshops och barbie inte längre är lika intressant. 
Nu är det mer fokus på frisyrer, smink kläder osv och att göra och kika på videobloggar! 🙂 
 (Inget som hon lägger ut offentligt utan de har det bara och visar för varann)

Söndags kaffe med chokladboll till.
En skön söndag helt enkelt!
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

13 Comments

 • Chhatwal & Johnsons fina överkast. De är ju ganska dyra. Men mest trist att det var sen leverans och jag fick vänta så länge.
  Skulle göra vad som helst för de där smarriga chokladbollarna nu. Är dundersjuk och orkar eg inte äta ngt.
  Ha en fortsatt fin söndag

 • å så söta tjejerna är!
  Det är så mysigt när de gör kreativa saker som att baka och jag minns den där tiden då barbies åkte ut på vinden..å sen togs fram igen.. å sedan ut på vinden igen….osv.. liten blir stor…både vemodigt och roligt.
  Himmel så skoj att gå på modevisning..;)
  Kram Katarina

 • Hej!

  Vilken härlig myssöndag!
  Att bli bjuden på chokladbollar till kaffet är ju inte helt fel heller:)

  Ha en mysig kväll nu!

  Kram Sofi

 • Mysigt! Vi hade lite städning att ta itu med. Och inte förrän föräldrarna börjar i ett hörn, så kommer tonåringarna oxå igång! Vem sa att barnen inte gör som man säger, utan gör som man själv gör?! Gäller uppenbarligen även större barn 😉 Sen blev det en variant av familjeråd med många punkter på listan, sista handlade om de där långskånkarna med strl 45 i skor kommer i horder och esom drar i sig en hel mjukbrödsförpackning, tömmer smörpaketet, hyvlar kälkbackar på osten, tar de sista skinkskivorna o kör toastmastern varm i nån timme! Trevligt med ett öppet hus där de där ”inte barn-inte vuxna” trivs att vara i, och dessutom inte bara gömmer sig på rummet. Men nya reklamen på TV med Måns Zelmerlöw som dotterns nya pojkvän är ju bara för klockren haha! ”Har ni blivit fler i familjen.” Jo… Det bedrivs ungdomsgård oxå! Skönt att de tar hem vänner absolut, men när man tex vill ha lite söndagsmys i mjukiskläderna eller gå runt i morgonrock halva dan… Jo faktiskt ibland längtar jag till mitt alldeles egna hem att skrota runt i, i det efterlängtade lugnet! Som var väääldigt länge sen. Får en trött liten mamma längta efter några timmar ensam o få gå runt o skrota i sitt hem halvklädd o hinna få tänka efter lite på egen hand, bara sitta o stirra ut gm fönstret? Nån gång då o då? Tack 😉
  Kram Lotta

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: