Doft o kosmetika o hår

Schwarzkopf essence Ultime för slitet hår

Written by Pernilla
Vill tipsa om detta schampoo för er med slitet hår. Det är väldigt mjukgörande och gör håret lent och sammansatt så att lockarna kommer fram lättare i mitt hår och håret känns fylligare. I serien finns en BB beautybalm som man har i håret efter tvätt och låter sitta i utan att skölja ur. ME LIKE ALOT!  Mitt hår som behöver mycket fukt passar detta superbra i.
Bra när man hittar lite billigare schampoon som är bra. Jag är annars en trogen Redken användare, men detta är riktigt bra också.
Så var det onsdag och mitt i veckan , dagarna till semestern är få nu.:)
Satte mig i går på mina glasögon grrrrrr
så typiskt! Måste nu göra ett besök hos optikern.
Fin Onsdag till dig!
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

4 Comments

 • Tack för det tipset, hoppas verkligen sommaren blir så att man är i behov av dessa 🙂
  En underbar sommar fylld med sol o bad som sliter på håret 🙂
  Typiskt med glasögonen, drulleförsäkring kanske 🙂
  Kram på dig.
  Jessica

 • Ibland är bloggvärlden som en tankeläsare. Kände igår att det var dags att byta schampo, håret blir så lätt torrt på sommaren och det känns som om det vänjer sig vid de produkter man redan har. Tack snälla!!!!
  Pläden och ja alla bilderna från ditt hem är jättefina. Jag har också en lista på sådant jag vill köpa/fixa.
  Vill ha en ny matta i sovrummet men har ingen aning alls om vilken typ. Härligt med resa till landet långt borta. Jag har aldrig varit där men barnens kusin bor utanför LA så kanske en dag.
  Ha det bäst kära du!
  Kram Kristina

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: