Lifestyle Resa

Sköna dagar i Adeje på Teneriffa

 

Efter några dagar här på Teneriffa känner jag mig äntligen bra igen. Jag har varit sjuk sedan oktober och det har tärt på mig inte bara fysiskt utan också psykiskt måste jag säga.

Jag förstår de som lider av kroniskt utmattningssyndrom, fy att inte ha ork att göra någonting. Så har det varit för mig nu. All kraft när jag varit bättre har gått till att orka jobba.

Första dagarna här var jag inte helt frisk men nu efter en vecka med sol värme och vila känner jag att jag återhämtat mina krafter.

Ser inte fram emot kylan hemma nu, hade gärna varit här längre. Men ljuset har vänt och dagarna blir längre och ljusare vilket jag gläder mig åt i alla fall.

 

Resan hit började inte så himla bra. Yngsta sonen ramlade och bröt handleden 4 dagar innan vi skulle åka. Jag hade fått öron och bihåleinflammation som inte var helt bra, inte kul att flyga då men efter läkarbesök fick vi båda ok på att åka. Till sonen skaffade vi en smart plastpåse skydd som han till och med kunde bada med. Den hann fram itid. 1,5 timme innan avfärd fick vi svar att vi inte hade någon bokning på lägenhetshotellet som vi hade bokat på! Efter kontakt med booking så fick vi tag i ny lägenhet men på en annan plats än den första. Vi hade bokat i Los Christanos, nu skulle vi bo i Adeje.

 

 

 

Allt ordnade sig tillslut och vi har njutit av en cappuccino på uteservering på morgonen, solat och badat, ätit gott på restaurang och firat in nya året med fantastiska fyverkerier vid HardRock hotel.

 


 

I går var vi på Delfintur men den berättar jag mer om senare, nu är det dags för lunch på altanen innan vi går till beachen.

xx

Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

2 Comments

  • Så skönt att du är på bättringsvägen, det är som du säger har man aldrig upplevt det så är det svårt att föreställa sig det.
    Solen och ljuset gör mycket, kände det idag det har varit en underbar dag med sol.
    Ha det bra!
    Kram Birgitta

  • Men oj, vilken tur att det har ordnat upp sig med allt och att ni har fått njuta ordentligt av sol och värme. Vi åker om några veckor. Ser så mycket fram emot det. Ha en fin vecka! Kramar //Tina

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: