Uncategorized

Sköna sensommardagar

Written by Pernilla

 

En superhärlig helg har det varit!

Innehåller reklamlänk till Åhlens och Adlibris

Idag  har vi varit och kikat på lilla stadens höstmarknad. Det är en riktigt trevlig marknad med så himla mycket fint hantverk och gott att äta osv. Jag och två vänner startade fm med ett gympass på vårt gym nere i stan och tog sedan en tur runt på marknaden och fikade också såklart när vi var klara med passet.


Det finns så mycket fint hantverk ! Tänk vad många duktiga det finns som kan göra så mycket fint och så roligt att de kan få visa upp det så här.

Se vilka vackra spetsar man kan göra med knyppling

 

 

Alla var så vackert klädda också, tidsenligt med 1912 där hantverket också visas upp ifrån den tiden.

 

Underbart härligt väder att gå i också, lagom varmt med lite sol

 

I lördags var jag och dottern på en utflykt till Stockholm och shoppade lite höstnytt

 

 

Vi åt på Eataly på Bibloteksgatan. Delade på en pizza. Såååå goda är pizzorna här! Har ni inte varit på Eataly rekommenderar jag ett besök dit, man kan köpa med sig alla möjliga goda Italienska delikatesser härifrån. Vi satt på övervåningen och jag tror aukustiken är bättre här. Har hört att det kan vara dålig ljudvolym här men inget som vi märkte där uppe.

Så har jag såklart med lite höstastrar med mig hem. Och ett nytt doftljus, för nu vill man börja tända ljus igen på kvällarna. Detta är Elsa Beskows nya doft för vintern – ”Kung Winter” en supergod fräsch doft. Du hittar Elsa Beskows doftljus här 

och här Denna doft Blomsterparaden luktar också väldigt gott! Jag är väldigt känslig för doftljus och det får inte vara för stark doft eller syntetisk doft ( =billiga doftlus) Dessa doftlus passar mig. Så är de fina med ett guldlock:)

 

<3

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Leave a Comment