Inredning Uncategorized

Slettvoll släpper sin andra inredningsbok

Written by Pernilla

En möbel från Slettvoll är precis som den lilla svarta klänningen – den passar överallt och kan anpassas till många olika stilar.

Nu släpper det norska inredningsföretaget Slettvoll sin andra inredningsbok. En lyxig utgåva på över 300 sidor som är fylld av inspiration. Boken går enkom att köpa hos Slettvoll. Pris 590 kr.

Jag blir bara så sugen på att göra om i vårt vardagsrum igen när jag ser bilderna från denna bok. Men jag måste nog vänta tills badrummet är klart. På måndag kommer de hit och skall påbörja jobbet där. Det ser jag fram emot så mycket. Varför tar alltid sådant så lång tid?!

På vårt landställe har vi nu fått besked efter nästan ett år! att vi kan få gräva avlopp för vårt vatten, därefter kan hantverkarna börja fixa med renoveringen, helt otroligt att det tar sådan tid! Jag hinner alltid rusa iväg till nästa projekt 🙂 som nu är vardagsrummet haha. Det går liksom runt i huset. Barnens rum har vi fixat hyfsat klart men vi väntar även där på sängar som var två månaders leveranstid på!!

 

slettvoll-drammen-01-b
slettvoll-essex-divan

slettvoll-scott-stoler

 

Hej på er!

Har ni det bra denna söndag? Här skiner solen idag! Yeeei!!

Jag blir så glad av ljuset, och så fick vi en timme längre idag också. Mörkret påverkar mig mentalt märker jag. Dessutom är det svårt att hinna fotografera till bloggen för man måste passa på när ljuset är framme och det är ju inte så många soltimmar nu , det blir så tydligt detta med hur mörkt det kan vara då man skall försöka hinna fota.

Jag skall snart iväg och träna ett pass på gymmet, skjutsa barn till match och ta en söndagsfika som alltid är lika trevligt.

Vad skall du göra idag?

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: