Lifestyle

Snygga Läsglasögon från Wearglas -vilka skulle du välja?

(null)

I samarbete med Wearglas. Jag tycker det är väldigt snyggt med glasögon!  Och när man kommer upp i min ålder behöver man ofta ett par. Wearglas har mnga snygga modeller och jag tyckte det var svårt att välja! Det fanns även några bågar i guld som var riktigt snygga, dock vet jag att jag oftast passar bättre i mörka eller så är det bara av vana att inte våga ta ut svängarna lite 🙂

Vilka av dessa två par tycker ni är snyggast?

Wearglas

Dessa heter Stella och du hittar de här
(null)

(null)

Dessa är klassiska och heter Zoey och finns här
Om du är intresserad av ett par läsglasögon får du via mig en rabattkod på 15% om du anger koden PERNILLA15 i kassan
Vilka gillar du bäst? Zoey eller Stella eller kanske några helt andra?
<3
Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: