Doft o kosmetika o hår

Snyggt läppstift till din festmakeup

Written by Pernilla

 

Jag glömde visa mitt nya läppstift också när jag visade min nya makeup i förra inlägget.

Ett läppstift som jag tycker passar bra till vardags såväl som till din festmakeup. Färgen heter Cashmere och är i en naturligt brun-rosa-nudeaktig färg. Det blir väldigt snyggt med en neutral färg på läpparna till sotade ögon.

När jag blev målad inför mor och dotter fotograferingen som jag var på tidigare målade hon mig med liknande läppstift som jag nu köpt och med mörk ögonskugga och kajal på ögonen som jag kunde ha som festmakeup. Jag gillade den looken, för den såg naturlig ut och samtidigt festlig.

 

 

Här kan du se hur min festmakeup såg ut

Jag köpte mitt läppstift i Italien när jag var där men du kan köpa det  här  hos Lyko till exempel.

 

 

Något annat som hon gjorde när hon la min festmake up förutom att lägga en mörkare ögonskugga på ögonlocken (längst ytterst  för innerst var det en ljusare färg och även närmast ögonbrynen) var att lägga en svart kajal ovanför ögonfransraden.

Ögonbrynen är väldigt viktiga att markera med färg också. Det ger ett lyft åt ögonen.

En concealer la hon runt läsvingarna och under ögonen innan hon la på en tunn foundation i ljus färg i ton med min hud.

Hon lade inte på en Bronzer men jag tycker det blir en väldigt fin lyster med en Bronzer i ansiktet. Jag skrev om den i mitt förra inlägg här 

Lite rouge på kinderna och avslutningsvis fixering med lite puder.

Så är din festmakeup klar!

 

 

Så var fredagen äntligen här!

Hoppas du haft en bra vecka!

 

I kväll skall vi fira min äldsta son som fyller år. Det blir hämtmat från Chop chop och ett glas vin med tårta till efterrätt. riktig freeeeedagsmys helt enkelt!

Ha en fin fredag!

Pernilla

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: