Inredning och blommor

sommar och semester

Written by Pernilla
 Så skönt det är att krypa ned i en säng med rentvättade lakan. Finns det något bättre?:) Ja jo kanske men riktigt skönt är det
Lakan  hittar du hos Jotex kollektion Cape cod
Bricka Tine K finns hos Homenord
Mugg Myrten från Svenskt Tenn

Sommar och semester, ligga och läsa en bra deckare, ha långa sovmorgnar med kaffe på sängen. Inga måsten bara ta dan som den kommer.
Nu ska jag ladda upp med lite bra böcker som jag ska ha när jag latar mig i solstolen. Denna bok (på bilden)  har vi fått låna, ska tydligen vara jättebra.
Jag har fått boktips från er förut som jag ska ta och läsa. Livet efter dig Jojo moyes är ett tips vet jag.
Har du någon bok som ligger och väntar på dig att läsas? Tipsa gärna också om du vet någon bra.
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

18 Comments

 • Att få krypa ner under täcket i rena lakan… Bästa BÄSTA!

  På lördag åker vi! Blir tre pocket böcker var som vi köper på Arlanda! Om du inte har läst boken om Ove måste du göra det. Den läste jag förra sommaren.

  Kramar Anna

 • Jag läser just nu ”Du går inte ensam” av Marie Jungstedt, sen väntar den senaste, som jag inte minns titeln på just nu 😉
  Har också den senaste (?) Mons Kallentoft som väntar. Kriminalromaner med andra ord 😉
  Kram/Maria

 • Åh, vad mysigt det lät! Ligga i sängen, dricka kaffe och läsa bok….inte dumt. Just nu ligger ”Läsarna i Broken Wheel rekommenderar” och väntar på mig…
  Kram Jennica

 • Javisst är det fräscht o så skönt att lägga sig i rena lakan, helst nyduschad! 😉
  Om du vill ha ett par tips så är Linda Olssons bok Nu vill jag sjunga dig milda sånger en fin och gripande bok om två kvinnors liv. Inget tungt, gripande och bra skrivet! Om du hellre vill ha en bladvändare så är Kråkflickam, av Jerker Eriksson och en till förf, (och de två till i triologin) väldigt spännande om en kvinnlig psykolog och hennes liv, den är lagomt scary 🙂 Jag av alla borde ju spotta ur mig massor av böcker, men kom iaf på dessa! 😉
  Ha det nu så jätteskönt och trevligt over there! Vi väntar på fin bildkavalkad sen! 🙂
  Stor kram! <3

 • Geim (och de andra 2 böckerna) är spännande och skrivet på ett härligt språk! Och ”Livet efter dig” är väldigt rörande och samtidigt ”feel-good”. Själv älskar jag mastiga historiska romaner och har en massa tips på det men de lämpar sig inte alltid att ha med i semestertider… Men jag tycker böckerna om barnmorskan Cecilia Lund av Katerina Janouch är toppenbra ”vardagsrealism”. kram Milla

 • Jag läser sällan lägre, jag bara surfar på bloggar, ha ha! Men när jag läste så läste jag määängder av deckare och några av de mysigaste på sommaren har ju Maria Lang och Agatha Christie skrivit tycker jag.

 • Ja, det är väl just det som är så härligt med semester. Långa sovmornar och en härig bok att läsa. Håller inte på med någon nu men måste köpa Viveka Stens nya bok. Har läst alla hennes böcker och det har blivit lite av en semesterrutin. Ha en skön kväll. Kram Annika

 • Har också dom sängkläderna som väntar på att få komma till min säng :/)
  Alla böcker med Katerina Janouch om barnmorskan Cecilia kan jag varmt rekommendera.

  Kram
  Helen

 • ”Sommar och semester, ligga och läsa en bra deckare, ha långa sovmorgnar med kaffe på sängen. Inga måsten bara ta dan som den kommer” – underbart!!!

  Jag läser mest managementlitteratur just nu…varvat med Sigge Eklunds senaste 😉

  KRAM och njut!

 • Jag hinner inte läsa så mycket just nu, eller rättare sagt jag somnar direkt;) småbarnsåren alltså…
  Men, jag har en bok jag ska läsa i sommar och det är The Golden Year av Hanna Widell och Amanda Schulman.
  Kram

 • Så härligt med semster! Jag får vänta två veckor till innan det är dags.
  Kan tipsa om ”En kvinnas hjärta” av Agneta Sjödin, om du inte redan läst den. en lättläst och bra bok enligt mig :).
  Ha nu en riktigt skön semester! Kram Jennifer

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: