ansiktskrämer

Sonya Skin Care – bra hudvård -anti age

Written by Pernilla

sonya-collection-4Vill du ha bra antiage produkter för ansiktet, så kan jag rekommendera denna hudvård som heter Sonya Skin Care. Denna hudvård är väldigt bra för de allra flesta.

Fördelarna med Sonya Skin Care Collection är följande;

  • Passar alla hudtyper
  • Passar alla åldrar
  • Har Anti age vårdande egenskaper- hjälper till att förebygga ålderstecken
  • Passar för känslig hud

Kom i håg att ju mer du tar hand om din hud nu, desto finare hud får du i framtiden!

Sonya Skincare Collection  har anti aging egenskaper med ingredienser såsom Aloe vera, fruktextrakt och vitt te. Dessa ingredienser hjälper till att hålla huden ung och återfuktad . Dessa ingredienser är framtagna för att jobba synergetiskt så att man får en mjuk och len hy för ett vackert och  hälsosamt utseende.

 

The Sonya Skincare Collection innehåller:

Aloe Purifying Cleanser
Aloe Deep-Cleansing Exfoliator
Aloe Refreshing Toner
Aloe Nourishing Serum
Aloe Balancing Cream

OBS!: Produkterna säljs även separat! 

Användning

Rengöring:

Tvätta huden två gånger om dagen med Aloe Purifying Cleanser

Två gånger i veckan kan du dessutom peela huden med Aloe Deep-Cleansing för att få en ännu mjukare och fräschare hud, genom att peela bort döda hudceller.

Efter att du tvättat ansiktet för att rengöra på djupet och stänga igen porerna tar du Aloe Refreshing Toner

Återfuktning:

Efter rengöringen ger du huden fukt genom följande steg 

Smörj in ansiktet med  Aloe Nourishing Serum * morgon och kväll  före du tar på Aloe Balancing creme . Denna kräm fungerar perfekt ihop med serumet både som dag och kvälls kräm. Serumet är sammetslent och går ned mer på djupet och krämen förseglar med fukt mer på ytan.

*Serumet är helt underbart tycker jag själv och många med mig vet jag och så här skriver Vacker & Underbar i sin recension om Serumet

Jag har sedan början av april dagligen använt en ny produkt från Forever Living Products och deras Sonya Collection. Aloe Nourishing Serum heter den och är precis just det. Ett mycket närande, fuktgivande serum. Det står inte så mycket om den på Forevers sida, men citerar det lilla som finns iaf:

Ett mjukt, lättapplicerat serum som bl a innehåller vitt te, mimosaextrakt och vitamin E. Fyller på hudens fuktdepåer och upprätthåller fuktighetsbalansen.
Jag vet inte om ni minns, men när jag kom hem från Belgien var min hud finnig, torr och riktigt grov. Konstigt att det blev just då, iofs fick jag en lättare förkylning och ny miljö – men jag brukar inte påverkas så mycket av sådant. Jag körde några ordentliga skrubbar och någon dag med Basiron för att råda bot på mina finnar. Därefter satte jag igång med detta nya serum.

OMG. Jag har alltid gillat känslan av silikon på huden men det är ju oftast bara en tillfällig känsla. Det här sitter kvar! Jag testade det första gången på natten för att se hur fet huden skulle bli, men det var helt perfekt. Det var tom så fuktgivande att jag inte ansåg mig behöva någon mer kräm, vare sig på natten eller dagen.

Efter ett par dagar tycker jag att huden har mycket mer lyster, den är lenare och ser inte lika torr och fnasig ut när jag just tvättat mig. Jag har tom funderat på att gå till jobbet utan foundation! Men jag ska nog hejda mig lite där även om det nog kommer fungera om någon månad till. Men jag tror att Aloe Veran i den här verkligen lugnar och läker samt att de andra produkterna gör huden ännu bättre. Plus att det vita teet luktar fantastiskt gott!

Dessutom är flaskan på 118 ml, 2 pump räcker till hela ansiktet och den är dryg som bara den! Rätt dyr dock, runt 350 kr om jag inte minns fel.

Betyg: 5 av 5! Går du nånsin på en Forever-demo: beställ denna!

Notera: Även om Sonya Skincare Collection har den bästa kvalitén på  hypo-allergenic ingredienser, är det som alltid viktigt att alltid testa först på ett litet område på huden först.

Beställa en box  med ett helt kit Sonya skin Care collection eller en enstaka produkt kan du göra här

har du frågor, tveka inte att kontakta mig på guldkanter@gmail.com

Har du en bra hudvårdsprodukt som du är nöjd med?

Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: