Lifestyle

Sovrum med gold fusion

Mitt sovrum har jag inte visat er. Nu har jag också fått upp en tavla från Posterlounge i en färgskala som går precis in i den jag har i sovrummet.

Sovrummet har utgång till en uteplats som är superhärlig att vistas på under sommarhalvåret. Den ligger bra insynsskyddad men det känns ändå skönt att kunna dra för och även slippa få in ljus så därför har jag satt upp en mörkläggningsgardin som jag bara drar för när det passar.


Tavlan är i Canvas och i vackra färger av guld och beige blå grå , du hittar den här  . Den heter Gold fusion och är gjord av Julia Contacessi.

Det som gör att tavlan blir extra snygg och exklusiv är att man väljer till en vacker ram att sätta den i. Varje ram är handgjord och man kan välja på olika färger och modeller. Jag valde en silverram då den skulle smälta in bra i ramen på garderobernas skjutdörrar  och lamporna.

Ps. Vill du också beställa något från Posterlounge så har du som läsare hos mig 15% på hela din beställning med koden GULDKANTER15. Det finns massor av fint att välja på och skapa för ditt hem!

 

Nu skall jag ut och promenera lite i regnet.

Önskar dig en fin lördag!

kram

Pernilla

 

About the author

lifessilverlining@gmail.com

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: