Inredning och blommor

Spegel spegel på väggen där…..

Written by Pernilla

 

I helgen fixade och donade jag lite här hemma. Kände att jag ville göra om tavelväggen lite genom att sätta till en rund spegel , det lättade upp den lite. Och efter julbelysningen åkt ut insåg jag att en lampa behövs vid det stora fönstret så där står nu en lampa. Både spegeln och lampan kommer ifrån cultfurniture.

 

Först tänkte jag ha en hängande fönsterlampa där men kände sedan att det skulle nog vara bättre med en större lampa som denna.Cultfurniture har fantastiskt många fina lampor måste jag säga.

Belysning gör mycket för stämningen i rummet. Det blir mycket hemtrevligare med fler smålampor i ett rum. Sen behöver man givetvis bra arbets och läsbelysning också. 

Känns skönt att ha fått tillbaka mattorna från kemtvätt, det blir mer ombonat med mattor. Så nu är det bara fönstren som behöver en ordentlig fönstertvätt också 🙂

Märkligt känns det också att Ingvar Kamprad gått bort. En person som betytt mycket för Sverige och Svenskarna. Vi får hoppas att Ingvars livsverk får vara kvar många år till i samma anda som han byggt upp det.

xx

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: