Doft o kosmetika o hår

Sponsrad Video: Hockey stjärnan Henke Lundqvist blir överraskad

Henrik Lundqvist blir rejält överraskad i sin senaste kampanj, som ni vet är han Hockeystjärnan  med sitt favoritschampo i högsta hugg. I fem år har Henke varit både ansiktet och håret utåt för head & shoulders . I årets kampanj blir han för första gången utmanad i sitt ambassadörskap. Nu börjar matchen om vilken Lundqvist som får representera schampomärket…

– Som vanligt är det skoj att vara en del av head & shoulders-teamet, både att komma på idéer och spela in. I år var det extra kul att vi fick med brorsan, som jag tycker gjorde väldigt bra ifrån sig.

– Brorsan har ju hållit på med detta i flera år så det var roligt att få vara med på ett hörn, och det var även intressant att se hur det går till på inspelningarna, säger Joel Lundqvist.

Jag själv använder inte schampoo som går att använda även till kroppen, men jag kan förstå att man som idrottsman gör det då det blir många duschar på en dag och att det då blir enkelt.

Apropå hockey, vad tyckte ni om matchen igår? Vilken seger! I hockey är Sverige verkligen duktiga. Jag har varit hockeyförälder så jag vet hur mycket dessa killar satsat för att komma så långt som de gjort i sin karriär. Det är tidiga morganar träning jämt, mycket resor osv så jag är grymt imponerade av deras insats för att bli proffs och dessutom så duktiga proffs som våra svenska killar är.

Pernilla

 

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: