Uncategorized

Sponsrad video: Hur reser du?

Nu i november-december är det mysigt med all belysning som tänds och jag laddar med hemma -mys inför julen. Jag gillar tiden innan jul. Men även om det är mysigt med tända ljus och att mysa framför brasan hemma i soffan så här års skulle jag det inte vara dumt att komma bort några dagar till ljuset och solen. Framförallt till ljuset längtar jag. Men i februari kommer jag även att längta till värmen, vet jag.

När jag ser denna film längtar jag extra mycket.

Jag flyger ofta med Norweigan privat men har varit dålig på att använda deras poängsystem som de gör reklam för. Så det måste jag nog börja göra inser jag, det kanske kan bli en extra resa om jag har tur.

Jag har några resor till lite varmare breddgrader inplanerade efter årskiftet som jag ser fram emot men nu innan jul får det bli hemmamys med tända ljus istället.

Längtar du efter ljus och värme så här års ?

 

 

I samarbete med  Norwegian Reward’

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

  • Denna årstid som vi är inne i nu har jag aldrig tyckt om. Jag är en sommarmänniska från topp till tå. Så jag längtar alltid efter ljuset nu.
    Kram mamma C

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: