Uncategorized

Sponsrad video. Var med och gör internet till en schysstare plats!

 

Den 18/4 släpper Telia surfen fri på sociala medier. Då kommer alla telias nya och befintliga kunder kunna surfa fritt på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter & Kik – hur mycket som helst utan att surfmängden påverkas och
i  samband med det lanserar telia en kampanj mot näthat med musik av Magnus Carlson och Molly Sandén. De har spelat in en låt som heter ”Jag hatar hat” och den är navet i kampanjen.

Den låten är gjord för att motverka det negativa som uppstår många gånger i sociala medier.

Som ni vet drabbas många av näthat, negativa kommentarer på sociala medier. Det förvånar mig hur man kan vara så elak på sociala medier som en del är. Mycket beror på avundsjuka att man inte klarar av att det går bra för andra. Om man irriterar sig på någons blogg eller Instagram osv kan man bara låta bli att vara där tänker jag, hur tänker du?
Telia  hoppas med denna kampanj att vi tillsammans kan vi göra internet till en schysstare plats! Jag är gärna med och bidrar till detta. Hoppas du också vill vara det:)

 

 

Pernilla

I samarbete med Telia

About the author

Pernilla

2 Comments

  • Jag kan inte för mitt liv förstå hur vuxna kvinnor INTE stöttar och peppar varann!! Missunnsamhet, avundsjuka och högstadiefasoner trodde jag (infantilt?) var över efter en viss ålder.
    Men allra värst känns det i hjärtat när jag ser hur utsatta våra ungdomar är, att rena rama hatkampanjer sätts i system för att bryta ner någon.
    Så jag är impad av detta samarbete, och glad att du lyfter frågan! Bravo Nilla!
    Ha en härlig dag, kram!

  • Jag hoppas att alla andra mobiloperatörer följer med i denna kampanj den är ”tyvärr” nödvändig och jag förstår inte heller hur man kan hålla på med näthat på det sättet som tyvärr många gör därute, det är för lätt att vara Anonym och ”ingensermig”.

    Kram Eva

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: