Makeup skönhet

Stockholm Beauty week 24-27 april och Glossy box

Written by Pernilla

Nu pågår Stockholm Beautyweek mitt i centrala Stockholm. Tre våningar fullt med skönhet. Du kan gå dit under 3 dagar med start i dag och det kostar endast 100kr så får du ta del av en massa kring skönhet och hälsa. Det erbjuds även behandlingar och olika föredrag. Du kan läsa mer om Stockholm Beauty week här

och programmet hittar du här

Alltid kul att testa nya produkter och behandlingar tycker jag. Och nu har jag fått chansen att testa denna Beautybox från Glossy box. Det är något som du kan prenumerera på och få hem 5 nya skönhetsöbveraskningar varje månad hem till dig för 139kr /mån. Beställa en sådan kan du göra på deras hemsida här

Du träffar dem även på Stockholm Beauty week om du går dit.

I denna box fanns följande produkter

 

Nagelack, Ciaté London – väldigt fin pastellnyans på nagellacket. Gillar Ciate  nagellacken sedan tidigare och denna nyans var väldigt fin.

Emite  Make up- Lip& Cheek Tint- En rödrosa nyans som kan appliceras både på läppar och kinder. Perfekt när man är i farten. Jag gillar denna produkt. Den var särskilt fin på kinderna tycker jag.

Beauty Made Easy Pink oil blotting paper. Har inte testat , den skall ta bort fett i från ansiktet utan att förstöra make upen.

 

 

Figs & Rouge , En silkeslen matt hy utan glans utlovas och det motverkar blemmor

Schwarzkopf, root retoucher. En spray med färgpigment som snabbt döljer ljus och grå utväxt. Denna är för mörkt hår så den kan jag inte testa. Skall ge bort den istället. Jag skulle gärna vilja testa den för blonda hår.

Mer tester av produkter kommer i ett annat inlägg.

Pernilla


About the author

Pernilla

4 Comments

  • Dottern Julia och jag har prenumererat på Glossybox i flera år. Härlig mamma dotter stund då vi öppnar boxen och sen delar upp innehållet. Nagelacket som du har på bilden är bådas nya favorit:)

  • Har också testat boxen ett tag. Men sedan fick jag så mycket produkter hemma som bara låg och inte användes. Men nu skulle jag kunna tänka mig att prenumerara igen. Ha en fin dag. Kram Annika

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: