Uncategorized

Stockholm fashionweek, trendrapport för höst/vinter modet

Written by Pernilla
Så har Stockholm fashionweek ägt rum i Stockholm nu under veckan. Jag var på Cafe Opera med Diana  och kikade in modevisningen

Många snygga skor från märket Steve Madden i höstens färger. Klackarna ska vara HÖGA även nu i vår.
 Älskar denna färg på skorna
 Och dessa stilrena

 Pernilla Wahlgren visar upp sina fina klänningar

 Mycket glitter, metallfärger och skinn

 Denna klänning var väldigt fin tycker jag

 Creme färgat verkar vara inne liksom den är även i vår 

 Likaså mjuka sköna material. Denna klänning är från  Camilla Thulin 

Hittade du någon favorit?

 Så var jag och hälsade på i montern där Diana jobbade tillsammans med en kollega med att sälja SteveMadden skor 
En härlig dag med massor av modeinspiration
Ha en riktigt fin söndag!
XX
Pernilla
ps.Tack alla fina för era goa kommentarer nedan, 
 för tips och råd och funderingar! <3

About the author

Pernilla

4 Comments

  • Vilken härlig tillställning. Riktigt lyxigt.gillar nästan allt du visar. Jag önskar verkligen jag kundeq gå i höga klackar, det är så snyggt. Gillade de beige skorna som du gillade och många av klänningarna också. Skulle kännt mig som en av tjejerna i SATC om jag varit med hi hi.
    Kram Helena

  • Ååååå vad mycket snyggt kan inte välja en favorit för jag vill ha i princip allt. Jag som är helt tokig i glitter, skinn o päls (fusk såklart) säger bara ja tack till modet. Tack för alla härliga inspirerande bilder.. Kramisar Tina

  • Otroligt vilka fina bilder du tar mänska! Jag vill ha aaallaaa pumpsen! De gråa, beiga och orangea! Struntar att jag blir över 1,80cm, klackar är ju såå snyggt! Tänk att man (jag) sprang runt i olika färgade pumps hela högstadiet/gymnasiet, det var tider det! Och fantastisk uppsprejad lugg haha! 😀
    (Skrev kommentar förut idag, har hänt förr att det inte syns..?)
    Kram Lotta

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: