Hemma hos mig Solglasögon och smycken

Stundenten närmar sig

Written by Pernilla

 

Jag har svårt att förstå det om jag ska vara ärlig men faktum är att min äldste pojke tar studenten snart. Jag säger snart för tiden går så fort. I maj har de slutat 3 års gymnasiestudier och det känns ofattbart. Han pratar om att han vill flytta hemifrån när han börjar universitetet som han planerar att göra direkt efter sommaren om han inte hinner ändra sig. Det beror också lite på om han kommer in på den utbildningen han vill, men det ska inte vara några problem med hans betyg tänker jag men visst man kan aldrig vara säker.

Nåväl nu har jag i alla fall beställt ett par förgyllda manschettknappar med hans initialer graverat på. Jag vet att han vill ha ett par manschettknappar.

Det blir en lite personlig present med hans initialer inskrivna. Något som jag tror han kommer att ha glädje av på alla kommande herrmiddagar/ baler/ studentfester mm som kommer, så kanske får han dem i förskott:)

 

Om du också är sugen på att beställa kan du klicka här så kommer du till sidan där du hittar dem. Det finns givetvis inte bara manschettknappar utan även halssmycken, snusdosor, pluntor, vaser och en massa annat som man kan gravera in något fint på och ge bort.

 


 

Nu har jag börjat bocka av lite inför studenten men mer kvarstår, skyltar och annat skall ju beställas också och det gäller att vara ute i tid:)

Har du tips på vad man mer kan ge i studentpresent?

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: