Uncategorized

Svart på min lilla altan

Written by Pernilla

Små justeringar har jag gjort på framsidan av vårt hus. Satte in en möbelgrupp från Jysk i svart som matchar bra med de svarta krukorna som vi köpt från Zetas trädgård och Ulriksdals trädgård och en trädgård i småland, haha alla tre krukorna är inköpta på olika trädgårds ställen. Jag gillar att besöka trevliga trädgårdar där man kan fika också som på dessa:)

Svart fick det bli, tycker det är så fint mot blommorna.

Jysk rear sina utemöber nu kan jag tipsa om

Altan-20160614_6403

Altan-20160614_6405

Hej på er!

Hoppas ni har det bra så här i slutspurten innan semestrarna drar i gång. Det känns som att många redan har börjat inta semester mood:) Barnen har påbörjat sitt sommarlov så det är helt klart lugnare morgnar här hemma i alla fall.

Jag bara njuter av Juni och även maj som varit med det vackra vädret!

Jag hoppas det blir en fin sommar då vi inte har någon utlandsresa planerad detta år. Första året på säkert 15 år

Vad har du för sommarplaner?

Pernilla

 

About the author

Pernilla

5 Comments

 • Väldigt snyggt!!! Gillar kombon med det rosa till det svarta, smakfullt!
  Vi börjar med vårt altanbygge i helgen, så det är semesterplanen 🙂
  Annars är det verkligen fuuuuuull rulle… Men just nu ligger mitt system nere så jag känner mig lite vilsen utan det…
  Måste ha det för att kunna jobba..
  Ha de fint!
  Kram Anna

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: