Uncategorized

Svensk sommar! Boktips och nytt mobilskal från Holdit

Written by Pernilla

 

Svensk sommar!

Att börja dagen med kaffe frallor och dagens tidning och senare åka till stranden och lyssna på ljudböcker är livet.

Min käre pappa som bor i huset nära oss på landet kommer på morgonen med färska frallor och dagens tidning. Väldigt trevligt! Jag har laddat ned några böcker som jag lyssnar på när jag sitter på stranden

 

Nedan kommer några boktips från mig

Inlägget innehåller reklamlänkar

 


Mobilskalet är nytt och så härligt somrigt. Det är av märket Holditbrand som har många superfinamobilskal! Ett svensktdesignat mobilskalsföretag är Holdit och detta fodral är från sommarkollektionen. De har flera andra som jag är sugen på att skaffa med Svenska blommor leopardmönster mm. Kolla in deras hemsida här så det du

Jag har laddat ned appen Storytel och man kan prova den gratis under 14 dagar vilket är jättebra om man vill prova på nu under semestern. Nedan nämnda böcker finns alla på Storytel. Annars kan man beställa dem på Adlibris en i taget.

Boktips

Jag är snart klar med Hälsorevolutionen en bok av Maria Borelius prisbelönt vetenskapsjournalist, författare och entreprenör.

En mycket intressant bok om hur man kan leva och äta antiinflammatoriskt. Inflammationen kan ge oss sjukdomar. Maria Borelius,  var 52 år när hon började känna sig gammal, trött, sliten och plufsig och började sedan att undersöka detta med antiinflammatoriskt levende allt mer.Du kan läsa mer om boken Här.

En annan bok om hälsosam livsstil som jag läst om igen är uppföljaren till boken Franska kvinnors smala hemligheter Cookbook, du hittar den här

Jag gillar personlig utveckling och väljer ofta böcker inom den kategorin men jag har också tänkt att lösa en lättläst feelgood bok och det får bli denna helt enkelt

Men först ska jag läsa denna bok som jag hört gott om – Drunkna inte i dina känslor- som du kan läsa mer om här

Jag vet inte om jag kommer känna igen mig i den boken men denna bok – Introvert den tysta revolutionen-var som att läsa om mig själv, klockrent överensstämmande med hur jag är! Så bra bok om du vill lära dig mer om en Introvert personlighet. Kanske är du det själv, eller lever med någon som är det?

Jag har lärt mig så mycket om Introvert personlighet och fått många bitar att falla på plats sedan jag fann ut att jag är introvert. Inte något som jag förstått då jag på många sätt lever ett utåtriktat liv både i mitt jobb och privat.

Jag hoppas du hittade något av intresse.

 

Har du någon bra bok att tipsa om?

<3

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: