Uncategorized

Tack för nomineringen

Written by Pernilla

januari-2016-10-basta-inredningsbloggarna-kopiaI januari blev jag nominerad till en av Sveriges bästa inredningsbloggar. Det känns ju väldigt roligt att någon har nominerat mig, min lilla blogg till det! För jag vet att det finns såååå många fina och inspirerande bloggar.

Att bli nominerad är kul, men roligast är att veta om ni/du gillar min blogg och det jag skriver givetvis!

Nu pågår det en röstning fram till 15 dec och då vill jag ju berätta att jag är med där , så om du gillar min blogg får du mer än gärna lägga din röst på mig här!

Tusen tack i så fall ♡ och så kul att jag har dig som läsare här hos mig!

 

Pernilla

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: