Uncategorized

Tapetvarumärket Decor Maison lanserar nu Maison Celine

Written by Pernilla

 

Maison Celine en havsnära kollektion som förenar svensk skärgård och fransk riviera med exotiska karibiska inslag

Svenska tapetvarumärket Decor Maison lanserar nu en kollektionen som heter Maison Celine. Maison Celine är en skön och uttrycksfull resa mellan kontinenter och oceaner.  mönster längs kustlinjen , svalt svenskt hav och sofistikerad fransk riviera blandat med färgstarka karibiska svall. Den klassiska denimstrukturranden får sällskap av den handritade Breton stripe som kan tapetseras såväl lodrätt som vågrätt.

Ocean är en tapet som med fördel kan kombineras med andra mönster. Chevron ger attityd med sitt grafiska uttryck medan Bella Palm och Shells överraskar med exotiska inslag.

Maison Celine finns i butik från februari. Kollektionen består av 35 tapeter varav två är digitala.

Tapeterna trycks på WallSmart (Non Woven).

De enfärgade tapeterna, 3620+3707, kostar 389kr/rulle. De mönstrade, 3801-3809, kostar 475kr/rulle och de digitala, 3810+3811 kostar 995kr/rulle.

 

Detta år har de satsat på havets bris tillskillnad från tidigare blomsterflora.  Jag får tankar till ett landställe vid vattnet när jag ser dessa tapeter och kan tänka mig att ha dem i vårt hus på landet. Särskilt den sista som är min favorit. Gärna blanda denna tapet i ett rum med en annan tapet, i enklare mönster eller enfärgade grå väggar.

Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: