Inredning

Tvättmedel som är bra när du skall tvätta träningskläder

Written by Pernilla

 

Det ska väl inte vara så svårt att tvätta träningskläder eller? Men många gånger är funktionskläderna gjorda i material som inte tål så hög värme och hur tvättar man då svettiga träningskläder?

Jo man köper detta tvättmedel som heter Sporttvätt från Washologi. Det är verkligen SUPER!!! Jag hade hört om det innan och testade det lite skeptisk men faktum var att det funkar hur bra som helst. Jag använder det även på andra plagg som inte tål hög värme men som behöver bli rena. Sen är det inte sämre att de har dofter i sköljmedlet som doftar helt ljuvligt också. Detta gör det till en fröjd att tvätta haha

Dessa köpte jag hos butiken AgnesAmelia Jag passade på när de hade rabatt nyligen att köpa på mig lite tvättmedel och fyllde då på lagret hemma:) Anmäl dig till nyhetsbrevet som de har så missar du inte deras erbjudanden som kommer lite då och då. De har supersnabb leverans, väldigt bekvämt att få det hemskickat.

 

 

 

Jag köper numer tvättmedel för olika sorters kläder och material. För ull och kashmir använder jag detta som du hittar här hos Lyko (annonslänk) Det är också helt ljuvligt med doft av mild sandelträ. Skall ej användas med sköljmedel

 

Detta luktar inte bara underbart av lavendel, flaskan är så fin också. Himmelska dofter med naturligt baserade produkter tillverkar Terrible Twins och du hittar dem bland annat hos LYKO här

 

 

 

 

Samtidigt som jag är i gång och tvättar har jag detta doftljus som doftar heeeelt ljuvligt! En doft som heter  Linge Propre och luktar fresh linen. Så nu doftar hela hemmet rena lakan *ler* Detta doftljus och många fler  hittar du också hos Agnes Amelia.

Önskar jag kunde hitta denna doft som bodyspray. Kanske någon som vet om det finns?

 

Ja ljuvliga dofter av ren tvätt är väl det bästa som finns. Dessutom blir det så mycket roligare att tvätta med fina flaskor och goda dofter.

Har du tips på något bra tvättmedel?

 

Ha en fin söndag!

Pernilla

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: