Uncategorized

Tavelvägg med motiv från Posterstore

Written by Pernilla

Nu har jag fått upp mina tavlor från Posterstore, man kan gå in och hitta så många fina motiv och kombinera i hop för sin egen tavelvägg. Jag hade svårt att välja bland alla fina motiv. Jag tycker att stadstavlorna som är så populära nu är väldigt fina men det blev ändå några andra motiv som jag fastnade mest för.

Ramarna beställde jag därifrån också och de är väldigt fina så jag rekommenderar att ni beställer dem också om ni köper från dem. Jag har köpt från Granit och andra men dessa var finare än de tycker jag.

posterstore-20160605_6225

Denna tavlan från Öland är inte från Posterstore men var fin att kombinera ihop med de andra

posterstore 20160605_6233

Dessa tre motiv valde jag som jag tycker passar i sovrummet vårt. Gillar Stockholmstavlan särskilt.

posterstore 20160605_6253

 

Snart kommer jag ha en utlottning av 2 valfria tavlor från Posterstore så håll utkik

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: