tävling

Tävla och vinn linne-påslakan från Jotex

Written by Pernilla

2 set av Dessa fina linne påslakan kan du vinna från Jotex i valfri färg till ett värde av 800 kr

För att vinna  behöver du
1.skriv nedan att du är med och tävlar och hur många lotter du tar, och varför du vill vinna?
2. gilla Jotex på facebook och dela inlägget (obs dela är viktigt)
3. extra chans får du om du gillar lifessilverlining på facebook
Tävlingen pågår till den 3 april
xx
Pernilla

About the author

Pernilla

18 Comments

 • Ps. jeg vil gjerne vinne rett og slett fordi jeg trenger sengetøy,og dette var såå fint 🙂 Det passer så fint på mitt soverom også,går flott sammen med de andre fargene. 🙂 Det blir vel 3 lodd eller hva?? Mvh.Linda S.igjen 🙂

 • Jag Gillar på FB och har delat 🙂
  Varför vill jag vinna?
  Jo, för att nu när jag varit sjuk och tvättat lakan varje dag känns de rätt tjatiga…
  Det vore härligt med några nya fräscha lakan till våren och sommaren som kunde piffa upp vårt inte så ”feng shui-iga” sovrum. Har massor av idéer, men eftersom vi håller på med ett annat projekt får de vackert vänta…

  Hoppas på min tur!
  Kraaaam Anna

 • Alltså, jag vet inte om jag har hjärnsläpp just nu… fattar inte VAD det är för inlägg jag ska dela? Hittar inte detta tävlingsinlägg på Jotex FB-sida? Jag har i alla fall gillat Jotex på FB, dig på FB, gillar jag ju sedan långt tillbaka. Jag delade detta inlägg på FB, på ”Wikersliv”-sidan. Rätta mig gärna och förklara hur jag ska göra om det är fel 😉
  Varför jag vill vinna? Jo för att jag behöver något nytt i sängen, när jag precis ska till och göra vårpiffet i sovrummet. Och med gardiner från Jotex, så måste det ju bli toppen med lakan därifrån med?
  Kram /Maria 😉

 • Så fin tävling! Normalt brukar jag inte dela tävlingar på facebook men skulle nog kunna göra ett undantag för denna tävling faktiskt, behöver verkligen nya sängkläder. Men bara för att vara säker, är det inlägget som du skrivit på Jotex facebook man ska dela, det som finns under ”Senaste inläggen av andra” eller har Jotex själva skrivit något om tävlingen som ska delas? Och så undrar jag när tävlingen avslutas?

  • Du kan dela det som ligger på Jotex sida om tävlingen eller på min FB sida spelar ingen roll. Alternativt kopierar du länken till detta inlägg och delar på din FB sida. Den kommer att avslutas på torsdag i nästa vecka. Lycka till!

 • Jag missbrukar nybäddning ofta numera för att hitta den optimala sömnen! Linne gör mig lugn och behaglig och det skulle ju vara toppen att vinna lite nytt fräscht linne att vårbädda med.
  Jag har gillat och delat Jotex på FB, gillar din FB sida sedan tidigare och nu skriver jag här och deltar! kram Milla

 • Skulle gärna vilja ha dessa snygga som jag inte behöver täcka med överkast! Har gillat och delat, din sida gillar jag sen tidigare. Nu hoppas jag på tur, kram Suss

 • Har gillat Jotex på FB och delat ditt inlägg på min FB. Dig gillar jag sedan länge.

  Många pratar om linnelakan. Nu är det väl dags att jag också testar!

  Kram Lena

 • Hejsan
  Det vore jätteroligt att få bädda med detta fina sänglinne, har precis inhandlat en ny säng där hemma en Carpi D.
  Jag håller tummarna, det vore ljuvligt.
  Hälsar Carina

 • Jag hade velat vinna eftersom man aldrig ha för många påslakanset – särskilt inte så fina som detta ovan. Har faktiskt kikat på påslakanset länge då jag verkligen gillar kvalitén – vi är definitivt i behov av fler påslakan då vi just skiftar mellan två olika här hemma. Min pojkvän och jag är nyinflyttade!

  Jag gillar både Jotexs och din fb-sida. Delat här: https://www.facebook.com/malin.hansson.522066/posts/10201724349012118?stream_ref=10 – Tävlar alltså med tre lotter då. 🙂

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: