ansiktskrämer

Test av Skincode hudprodukter

Written by Pernilla

Skincode som jag nu testat och skall berätta om nu finns i en mindre exklusiv och en mer exklusiv serie.
Skincode Essentials och Skincode Exclusive heter dessa två delarna. Man tänker att man går från Essentials till exklusive ju äldre man blir.
Här skall jag skriva om några av mina favoriter somstår i mitt badrumsskåp just nu från detta märke Skincode:
inlägget innehåller adlinks

 

SKINCODE 24H CELL ENERGIZER CREAM 50ML
Denna lätta och sammetsmjuka kräm är perfekt får känslig och försvagad hud. Den unika formeln innehåller en härlig procent av CM-Glucan, som sedan årtionden används inom den farmaceutiska världen får dess förmåga att stimulera cellförnyelse och stärka hudens försvarsmekanism. Dess egenskaper gör att den stramar är huden och reducerar rynkor, en idealisk ingrediens får hud som uppvisar tecken på ett får tidigt åldrande.
Ingredienser:
CM-Glucan, Risstärkelse, Vitamin C & E

SKINCODE 24H DE-STRESS COMFORT BALM 50ML
En intensivt Ã¥terfuktande och lenande hudbalsam idealisk för torr, mycket torr och känslig hud. Den innehåller en multi-funktionell aktiv ingrediens utvecklad för att lugna rodnad och återställa en känsla av komfort till irriterad och orolig hud. Den kan användas dag som natt och är idealisk på områden som uppvisar tecken på kraftig torrhet eller stress; ansikte, läppar, händer, knän och armbågar kan alla dra nytta av denna mångsidiga räddningsbalsam.
Ingredienser:
CM-Glucan, Anti-irriterande & lugnande aktiv, Rödalger, Sheasmör, Hyaluronsyra
Den här krämen kan jag ta på både dag som kväll och känner riktigt hur den går in i huden och lugnar och återfuktar snabbt- älskar den.

SKINCODE CELLULAR ANTI-AGING CREAM 50ML
En utsökt sammetslen och mjuk fuktighetskräm som bekämpar åldrandet innan det startat; på cellnivå. ACR komplex arbetar för att pånyttfödda cellerna får att därigenom åstadkomma en yngre och friskare hud. Fylld med DermaxylTM får att jämna ut rynkor är denna fuktighetskräm den ideala lösningen för mogen hy i behov av en föryngring.
Aktiva ingredienser:
ACR komplex, DermaxylTM, Vitamin C & E, Johannesört, Sheasmör
En helt fantastisk kräm med en sammetslen känsla som man känner går ned på djupet och verkar och fyller ut linjerna.

SKINCODE CELLULAR PERFECT SKIN CAPSULES 45PCS
Ett lyxigt silkeslent serum med en stark antioxidant blandning som skyddar huden mot skador orsakade av fria radikaler samt förbättrar hudens elasticitet och spänstighet. Den stimulerar, återskapar och lugnar huden. När den appliceras kommer hyn kännas exceptionellt sammetslen, mjuk och med en underbar lyster.
Aktiva ingredienser:
Polyfenol extrakt, Fosfolipider, Hyaluronsyra, Ginsengextrakt, Centellaextrakt, Hedblomsterextrakt
Kan bara instämma med beskrivningen av känslan

Dessa produkter Ãr oslagbart bra. Dessutom doftar de väldigt gott, de som doftar.
Man behöver inte prova något annat när man provat dessa , jag lovar.
Dock kostar de en slant Ãven om de Ãr dryga , i alla fall om du väljer från den exklusiva delen, Skin Code exclusive. Men de ligger samtidigt i nivå med andra kända märken så om Clarins, Dermalogica mfl.
Produkterna och priserna hittar du här

Pernilla

About the author

Pernilla

Leave a Comment