Uncategorized

Tips på Netflix serier

Written by Pernilla

Jag som många andra älskar att ha en bra serie att se fram emot att bara uppslukas av. Slänga sig i tv soffan och bara sjunka in i handlingen är väldigt avkopplande, sen går vi och pratar om det hemma med varann och analyserar handlingen, haha väldigt kul! Här kommer två serietips från mig:tyrant-d45bcaa4f90396907e39ded80a236248879d1294

Tyrant: Efter att ha levt stilla familjeliv i USA i flera år, kallas sonen till en diktator plötsligt hem till Mellanöstern. Där dras han motvilligt in i familjens maktkamper. Det är ett fiktivt mellanöstern land men det känns väldigt äkta alltihop och väldigt aktuellt. Spännande hela tiden.

netflix-409ed46abc1304e7b8e8051fe49a18a59892e695Grand hotel:För att ta reda på sanningen bakom sin systers mystiska försvinnande infiltrerar en ung man ett hotell genom att ta jobb som betjänt.En spansk serie som utspelar sig 1905 nära staden Cantaloa. Arbetarklass killen Julio träffar överklass tjejen Alicia och de blir kära när de försöker lösa mysteriet med Julios försvunna syster. Jag blev kär i denna serie, älskade karaktärerna  och den  romantiska spänningen som varvades med annan spänning.

Pernilla

About the author

Pernilla

5 Comments

  • Tack för tips! Tyvärr inte alls den typ av serier som min käre man gillar… (när vi nu ska se något tillsammans för själv tittar jag nästan aldrig på en serie, eller det tar tid i alla fall ). Men vi har i alla fall börjat titta på ”The Crown” om drottning Elisabeth (den nuvarande) och den är verkligen sevärd – tycker maken med 😉
    Min dotter tipsade på Skype precis för en stund sedan om en Netflix serie som är superhype i USA ”Stranger things” heter den. kram!

    • Tack för tips Milla! Den skall jag kolla upp som din dotter tipsade om. The crown verkar så seg, tycker jag, vi har försökt två gånger komma in i den men lyckas inte. Jag tror säkert din make skulle gilla Tyrant. Jag och min man har olika smak, han gillar mer våld än jag men faktum är att dessa två serier gillade vi båda, även grand hotel:) han gillar inte romantiska filmer annars. Kram kram

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: