Lifestyle

Tofflor och te

 

Har nu fått hem mina mysiga tofflor. Jag nöter ut tofflor på löpande band. Älskar nämligen att gå i tofflor, året runt ( nästan). När det är som allra varmast kanske jag väljer attgå barfota men annars måste jag ha tofflor. Särskilt nu när det börjar bli lite kallare igen är det gosigt med ett par ulltofflor

 

Dessa tofflor av märket Sheperd beställde jag billigt från Campadre. Ni som är mina läsare har dessutom 10% extra rabatt på allt. Ange koden pernilla10 i kassan så dras denna extra rabatt av. Så om något är nedatt med 50% blir det 60% med min extra rabatt , ganska bra eller hur? Är du inte medlem hos Campadre blir du det lätt genom att registrera dig här

 

Lite höstfärg på naglarna…

 

 

Nu ska jag Krypa upp i soffan med en kopp te, bläddra i tidningen  och lyssna på lite bra musik.

 

Önskar dig en fin kväll!

<3

Pernilla

 

About the author

lifessilverlining@gmail.com

6 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: