trädgård och blommor

Trädgårds trender 2014

Written by Pernilla
I år handlar inredningstrenden i trädgården om att att skapa ett vardagsrum utomhus , trenden är att uterummet är trendigt. 
Att skapa sin egen stil är trendigt.
Trädgården är vårt extra rum, trädgården utgör en förlängning av vårt hem, ute är inne. Alla stora möbelgrupper, soffor och möbler skapas till ett extra rum,

 Livfulla färger , ljusa och glada färger och kuddar i massor men neutrala baser är alltid viktigt och vitt är fortfarande trendigt 
Vi skapar en plats som passar familjens sociala liv, det handlar om ”lifestyle”.Baksidan förvandlas till en semesterort läste jag någonstans och det stämmer nog. Se så många som skaffar pool nu med mycket växtligheter, runt om, som i en medelhavsmiljö.
Att använda rufft nött och skaft i hop med vackra växter är trendigt och vackert. Mycket trä, rostiga föremål används som krukor och blomsterförvaring
 Citrusväxter av olika slag skapar en skön medelhavskänsla 

Inredningsföretagen skapar designprylar för utomhusbruk Eva Solos lampa Sunlight är en sådan solcellslampa som man har på bordet utomhus. 
I år har vi tänkt att planera ned lite nya pioner i vår Pionrabatt och lite syrener längst med staketet några andra större trädgårdsprojekt blir det nog inte i år för det är målning av huset som gäller i år.
Har du några trädgårds eller balkongplaner i år?
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

9 Comments

 • Vi påbörjade projekt dränering förra året och det måste slutföras i år. I samband med det blir det nya trappor och altan, så vi har lite att pyssla med.

 • Vilka fina bilder du bjuder på! Sätter nya pioner varje år, men de måste dö om inte någon tar dom härifrån, för nu finns det inga kvar, så jag fortsätter väl att köpa Pioner.
  Kram Helena

 • När vi la trädäcket på baksidan blev det mycket mer ombonat o trivsamt! Nya möbler kommer…

  Hoppas på sol så vi kan sitta där!

  Kram Anna

 • Har satt en hel del perenner i år, efter att ha haft en ”tom” trädgård 😉 Och så är det lite fix kvar på porchen, med räcke.
  Fina bilder!
  Kram/Maria

 • Vi ska riva altanen och bygga ett trädäck på ett annat ställe. Vi måste dränera om där altanen är nu. Och då hoppas jag att vi köper nya trädgårdsmöbler också. Kram Annika

 • Åh, så mycket fint! Jag gillar det där med att inreda trädgården! Jag ska också måla i sommar, det blir garaget och gaveln samt kupan. Eller jag och jag….det kommer målare och gör det. Men det kostar ju, så det blir inte så mycket mer i trädgården tyvärr…. Men, jag ska försöka göra fint med det jag har….något loppisfynd kanske det blir, för att inreda lite!
  Kram Jennica

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: