Uncategorized

Trädgårdsliv

Written by Pernilla

Det börjar kännas friskare i luften nu, och det är mörkare på kvällarna. Man känner att hösten gör antågande. Men det är också en härlig tid att vara ute i naturen nu. Det är nu vi kan skörda säsongens frukter och bär.

Trädgård-IMG_9136

 

trädgårdsgunga-IMG_8477Jag har lust att plantera lite nya växter i trädgården, lite blommor som blommar nu i augusti och september vill jag ha. Hade önskat att jag hade satt fler äppelträd när vi planterade det första trädet. I år har det i alla fall kommit massor av äpplen på det för första gången på alla år. Även grannarnas träd ser jag har massor av äpplen i år.

Men det är klart att man skall också hinna ta hand om allt och jag vet att det kan bli lite mycket att sköta om det blir för mycket. Vi bodde tidigare i ett äldre hus med uppvuxen trädgård med flera äppelträd och annat och då tyckte vi att det blev lite mycket jobb:)

Annars är det skönt att pula i trädgården, nu förtiden finns det så snygga och praktiska arbetskläder man kan ha när man jobbar så man kan känna sig som värsta trädgårdsmästaren:). Jag har köpt mig bra trädgårdsskor, men skulle gärna vilja ha ett par bra snygga och praktiska arbetsbyxor som jag såg hos Engelbert Strauss , ett par tuffa shorts med fickor på. Men jag såg även ett par blommiga byxor från Garden girl   som var fina.

 

Har du tips på fina blommor man kan plantera som blommar nu i augusti-september?

Pernilla

 

 

 

About the author

Pernilla

4 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: