Lifestyle

Träning i coronatider i nya träningskläder från MightySolo -och rabatt till dig!

Ja vi lever i en konstig och orolig tid nu. Jag är dock så glad att vi i Sverige kan gå ut utomhus. Jag sitter hela dagarna i video möten och ofta med kollegor från andra länder i Europa. Där har många inte varit utanför dörren på månader.

Jag försöker komma ut varje dag och promenera och träna på ett utegym. Gymmet jag är medlem i har också utepass som jag är med på också.

Jag använder handskar och handsprit när jag tränar för givetvis är man inte säkrare ute, alla använder samma redskap så man måste vara noga även här.

I ett samarbete med MightySolo har jag nu fått prova dessa supersköna träningskläder! Kläderna är tillverkade för oss ” vanliga kvinnor” med bra passform för oss.

Tyget är så mjukt och skönt och passformen perfekt. Jag använder min normala storlek. Med min kod MightyGuldkanter15 får du 15% rabatt och tillsammans med ett erbjudande de har nu får du 25% om du köper ett helt set.

 

 


MightySolo

När jag går till gymmet försöker jag träna igenom hela kroppen minst tre ggr/ vecka.
Armar triceps och biceps, ben, mage och rygg tränas med olika redskap.


Det är så skönt att träna utomhus! Särskilt nu när solen skiner och värmen kommit.

En rutin jag skapat och hållit mig till år att varje dag ta en längre promenad och 3-4 ggr/ vecka träna styrka i någon form. Här hittar du en bok om rolig träning. Vill du ha en bra träningsform för oss kvinnor 40+ kan du läsa mitt inlägg här

Jag tror att rutiner är väldigt viktigt nu när man jobbar hemifrån. Dessutom när man kanske har en dålig arbetsmiljö behöver kroppen få lite bra rörelse och även dagsljus.


Här ser ni också hur kläderna från MightySolo ser ut i ryggen. Bhn är med vadderad kupa som också är avtagbar. Tyget är supermjukt så man kan lätt ha kläderna även utan att träna😊 Använd gärna koden för rabatt om du också vill investera i nytt träningsset

 

Kram Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: