Uncategorized

Travellink bloggevent

Written by Pernilla

image

 

Min datorladdare har jag glömt på ett hotellrum nu när jag var på tjänsteresa så det blir mobilbilder de närmadte dagarna nu.

I går var jag på ett resebloggevent med Travellink vi fick höra om fantastiska platser att resa till som Portugal där man förutom de vackra städerna historien och den goda maten möter vänliga människor som stolt visar upp sitt land.

På Mallorca kan man upptäcka massor berättade Järgen Ulvsgärd som regelbundet återvänt till Mallorca sedan 70 talet och känt kärlek till människorna och till landskapet och maten.

Vi fick i goodiebagen en bok – mitt Mallorca- som han skrivit en reseguide om Mallorca. En bok där han ger personliga tips och berättar om unika upplevelser.

En tidning RES fick vi också med oss hem och god lyxig choklad från Valhrona som jag njuter av nu med ett gott glas rött vin till.

En mysig kväll med Nina och Helen , lina mfl fick vi där vi åt god mat och drack gott vin och bara längtade efter nästa resa. Kanske blir det till Jordan med Quatar airways som också var på plats och berättade om så mycket man lockades av.


Pernilla

 


 

About the author

Pernilla

2 Comments

  • Låter som ett väldigt trevligt event! Mallorca är ju fantastiskt, var där igen förra året och återvänder gärna ännu fler gånger!
    Om en dryg månad blir det Medelhavet igen, med mer inriktning på bättre boende då, men börjar planera nu för en drömresa till nästa år. Maken fyller jämnt. Har du något tips utanför Europa? Magiska stränder och härlig miljö!
    Ha en skön söndag fina du! Kram!

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: