Mode

Tre toppar i vårens färger

Written by Pernilla

I dag sken solen och jag fick sådan lust att köpa vårkläder i ljusa färger. Hittade dessa tre fina toppar i härligt glada färger på Gina Tricot. som jag vill visa er.

Inlägget innehåller reklamlänkar.


 

Gult är verkligen vårens färg! Och blommigt så denna är ju helrätt både gul och blommig. Men jag vet inte om just den här gula färgen är rätt på mig? Men den var väldigt fin i formen. Du hittar den här  Rosa färg finns den i också här


Denna blus står att den är orange i texten under tröjan men jag vet inte om jag skulle säga att den är orange den går mer åt det röda hållet tycker jag men hur som helst så är det en superfin färg ! Och den färgen till sommaren blir snyggt ihop med vita byxor! Du hittar den här och den finns även i andra färger.

Den sista tröjan är superhärlig och jag älskar denna gula färg. Även den är ju så fin om man är brunbränd. Den hittar du här

Haha detta var lite enkel provrumsvisning.

 

Är någon av dessa toppar något för dig?

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: