Lifestyle

Tulpanfrossa och soffhäng

Nu frossar vi i tulpaner av alla sorter! Min absoluta favorit är dessa Piontulpaner

 

Nu har äldsta sonen flyttat hemifrån och det känns i hjärtat. Även om jag är så glad för hans skull, känns det så konstigt. Men för en kille som både jobbar och pluggar i Stockholm är det skönt att kunna bo centralt och cykla till skolan och jobbet så det blir nog bra bara han kommer hem ofta och hälsar på. Får locka med lite goda middagar helt enkelt.

Idag har jag kört ett tufft träningspass så jag ligger utslagen här på denna soffa och slötittar på ” en första dejt” på SVT play. Det slår mig när jag ser detta program att många tycker det är trevligt men känner inget mer än så. Inte lätt det där med att få kemin att stämma mer än bara som vänner. Man undrar ju vad det är att folk får kemi egentligen och hur lätt är det att båda två får kemi? Härligt är det när man ser att den finns i alla fall. Antagligen det som gör att de skapar dessa TV program.

Kram

Pernilla

 

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: