Florida Resa USA

Universal studios

Written by Pernilla
Hallå där hur har ni det där hemma?
Det är så roligt att läsa era kommentarer här och jag försöker kika in hos er fast jag hinner inte kommentera.
Här är vädret lagom varmt för att vara i Florida och vi har nu tillbringat en dag på Universal studios med de två födelsedagsbarnen.
Där var det vaaaaarmmmmt!! phu! 
Det skönaste var att stå i kö in till något för där var det full aircondition och så hade de fukt-duschar man kunde svalka sig i som tur var.
 Dottern som äääälskar höga bergodalbanor fick sin önskan uppfylld när hon fick åka denna med sin storebror. 
Men jag blev nervös bara av att stå på marken och se upp. det hände även att de stoppade vagnarna när de stod rakt upp på toppen!!!!
 Det fanns något som passade alla. Fear factor live passade killarna bäst.

Simpsons var riktigt kul att åka också, tror jag gillade den bäst medan maken gillade Shrek bäst som gick i 4D. Problemet för mig var att jag blev lite åksjuk av att gunga runt för mycket 🙂

Men det bästa var nog att gå in och sitta med en iskaffe i skuggan och med aircondition:)
Vi var där i ca 6 timmar och det var lagom för att hinna göra nästan allt i denna park. Det räcker gott och väl för mig. Kul att ha upplevt och otroligt häftigt gjort. Men att gå här i flera dagar är inget för mig, tror det räckte för alla i familjen faktiskt.
Äldsta sonen tyckte nog att det häftigaste var när vi blev stoppade av en polis på motorvägen med syrener  och blinkande ljus för fortkörning. 1500kr fattigare. Så det blev en dyr tur till Orlando.
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

9 Comments

 • När jag var liten var vi i Florida och jag minns hur otroligt varmt det var. Jag fick hjärtklappning av hettan när jag sprang, minns jag, men är man 11 år är det inte så lätt att sitta still. Vilket häftigt äventyr ni är med om! Hoppas ni får fler fina dagar!

 • Å rackarns vilken osis med fortkörning. Lätt gjort overthere men polisen är på G. Vi stod i kö till Shrek i LA men sen vågade jag inte för blir illamående av minsta lilla. Så vi är inte några parkfantaster heller…. Ha så gott ! Kram

 • Vilka äventyr ni får vara med om over there! Låter som en grym upplevelse att vara m hela familjen på Universal studios, att det passar för flera åldrar. Men stoppad av polisbilen känns som en film! Coolt! Men inte det ni fick av Mr Officer…
  Så roligt m alla dina fina bilder! Ha det bra!
  Kram Lotta

 • Oh no, böter också. attans…
  Men wow, vilken dag ni fick där då!
  Tänk har hemma har vi haft över 30 grader, och så kvavt ibland.
  Inte så vanligt i Sveariket kan jag tro.
  Lisa

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: