Uncategorized

Uterum eller panorama fönster?

 

På vårt landställe skulle jag vilja bygga ut och göra om. Jag har funderingar på att bygga ut med panoramafönster som man öppnar ut mot trädgården eller så bygger jag på ett uterum som på bilden nedan från Kronfönster. Gör man ett uterum får man in mer sommar och ljus men jag vet inte vad som är bäst och vad som är billigast faktiskt. Ett uterum som detta skulle jag väldigt gärna vilja ha faktiskt

fonster-img6

 

 

Men om vi väljer att bygga ut vardagsrummet kommer jag nog vilja ha stora fönsterglas dörrar som dessa ut mot trädgården. På Kronfönsters hemsida kan man räkna ut priset på vad detta skulle kosta med de mått man önskar. Det gillar jag.

panoramafonster-panorama-fonster

Vi kommer att bygga ut köket lite och flytta badrummet och sedan öppna upp och göra ett större matrum som rymmer fler personer. Eftersom vi bara är där på sommartid, höst och vår tror jag att ett uterum kan räcka. Men jag är osäker. I midsommar kommer vi att ta dit en snickare som skall titta på vad vi skulle kunna göra och ge oss ett pris.

Vad skulle du satsa på? Uterum eller utbyggnad med stora altandörrar?

Pernilla

I samarbete med Kronfönster.

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: