Uncategorized

Vardag och sommarlov

Written by Pernilla

Kunde inte motstå denna söta kakburk som jag såg häromdagen på Café Gateau

Det går åt mycket kakor och bullar nu när barnen är sommarlovslediga, att ta med till stranden eller på utflykten.
Vardag och sommarlov
Barnen är lediga ett tag till så det dröjer lite innan man känner att vardagen är här fullt ut.
Vardagen kan vara mysig den också och rutiner är skönt att ha, önskar bara jag slapp vintern och stressiga morgnar.
Själv har jag börjat jobba och hjärnan är upptagen med det. Men det är svårt att dra igång fullt ut när resten av familjen är ledig och solen skiner och det är 30 grader varmt.
Bloggen blir också lidande, det blir inte något av något riktigt just nu.
Men idag är det ju helg och jag ska i alla fall städa detta otroligt röriga hem och sedan bär det av till 50års fest
Har din vardag kommit igång än?
XX
Pernilla
Ps. kul att ni är så många som vill vara med i min tävling. 

About the author

Pernilla

8 Comments

 • God morgon!

  Vilken perfekt burk du hittat till kakorna, skitsnygg. Kul när man hittar det som både är funktionellt och snyggt på samma gång 😉

  Här drar vardagen igång på måndag, så jag är lite nervig just nu. Jag börjar på nytt jobb (ny skola, är lärare) och det ska bli fantastiskt roligt samtidigt som man vet att jobbstart betyder höst. Dessutom åker min dotter till Island idag och det är jag såklart mest nervig inför. Hon kommer att få det fantastiskt och jag kommer vara nervös 😉

  Ha en fin dag!
  Kram!

 • Jag avslutar ju mina sista dagar som långledig, och laddar mentalt för att fokusera på en massa nytt. Nytt jobb, nya rutiner, åka hemifrån varje dag – jag har haft svårt att få bloggmotivation och lägga tid på det när det är mycket som snurrar i huvudet. Man vill hålla allt kvar som är nuet men ändå dra igång med allt det andra…… Jag förstår dig precis 😉 kram

 • Nej, det är samma här, vardagen har inte riktigt kommit igång. Skönt att komma in i rutiner, men än så länge är jag någonstans mittemellan 😉 Slappar och har inte riktigt kommit igång med ”ordning och reda” efter semesterns ”ta det som det är” 😉 Har iaf städat badrummet idag 😉
  Ha så kul på festen!
  Kram/Maria

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: