Uncategorized

vardagslyx

Written by Pernilla

italien-image-1

Nu när vintern börjar nalkas kan det vara extra välbehövligt att se efter sig själv lite, lite vardagslyx helt enkelt. Bara göra saker som får en att må bra, slippa stressen och kanske bege sig ut på en mini weekend någonstans till en varmare plats, eller varför inte en SPA weekend? För somliga kanske vardagslyx inte behöver vara så avancerat, kanske bara införskaffa nya sängkläder, eller äta ute en vanlig vardagskväll eller varför inte en filmkväll hemma i soffan?

Varför är det så viktigt att unna sig själv lite vardagslyx?

Nu när de lite mörkare vinter månaderna är här, är det extra viktigt att ta hand om sig själv och ibland unna sig något lite extra. Mörkret är lite av din fiende under vintern då du riskerar att lida brist på D-vitamin. Så speciellt under vinterhalvåret är det viktigt att du ser över din kost och allmänna välbefinnande.

Rinnande näsor, feber och sega förkylningar riskerar att göra vintern lite besvärligare än den behöver vara. Se se till att röra på dig mycket, är mer frukt och grönt och unna dig det där lilla extra som får dig att må bra och som kan ge dig en liten energi knuff under den lite mörkare tiden av året.

Riktig vardagslyx behöver inte kosta speciellt mycket

Visst är det härligt att bege sig ut på en liten resa till varmare breddgrader för att samla energi, men även om det kanske lockar de flesta så här i mörkare och kalla tider så behöver faktiskt inte riktig vardagslyx kosta speciellt mycket alls. Hur härligt kan det inte vara ibland att tappa upp ett varmt bad med levande ljus, en riktigt god hemlagad måltid med filmkväll efteråt? Det är riktig vardagslyx för många. Eller varför inte börja kika på en ny hobby? Kanske börja måla eller skriva? Det är väl högst individuellt vad vi anser vara vardagslyx, vad är vardagslyx för dig och vad gör du för att sköta om dig själv speciellt under den mörkare och kallare tiden på året? Visste du att det finns ett flertal symboler som i olika delar av världen är kända för att bringa lycka och välmående? Kanske ingår någon av dessa symboler redan i din inredning?

Vad är vardagslyx för en mångmiljonär?

Frågan är vad vardagslyx skulle vara för någon som är mångmiljonär, eller till och med mångmiljardär? Om man redan har allt, eller har möjlighet att skaffa allt man vill samt all tid för sig själv. Hur skulle man se på vardagslyx då? Kanske bara skaffa en riktig lyxkryssare och segla jorden runt på de sju världshaven?

Ja det var lite tankar om vardagslyx:)

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: