badrum Sovrum spa

Vardagslyx för mig

Written by Pernilla

Inlägget innehåller reklamlänk till Mio och Lyko

Vissa saker känner man är vardagslyx. Nybäddad säng till exempel, nu har vi också köpt en ny bäddmadrass också, det är kanske inte så rolig utgift men faktiskt känns det väldigt skönt att krypa ned i den nybäddade sängen och sova på en ny bäddmadrass. Vi köpte denna som fått mycket bra omdöme, bäst i test två år i rad. Dessutom billigare än Ikeas bäddmadrasser.

Nu har jag också köpt lite lyxiga dofter från Rituals. De har ju så ljuvliga produkter. Ett duschskum som är fantastisk och just denna doft har jag fastnat för nu, har du doftat på den?

 

Så här står det om den ”Duschskum baserad på de organiska ingredienserna vit lotus och grönt te. Tack vare sina självrenande egenskaper är vit lotus en symbol för renhet och spirituell tillväxt och den kraftfulla antioxidanten grönt te har en starkt lugnande effekt” Kanske därför jag fastnade så för den, den luktar rent och kanske även lugnande.

Köpte även Rituals Dao bed and bodymist  som det står så här om” Spray med lugnande egenskaper för dina sängkläder och din hud. Berikad med de lugnande ingredienserna yi yi ren och vit lotus som främjar meditation vila och skön sömn. Säker att använda på alla textilier och lämnar inte fläckar efter sig. Kosmetisk formula som inte innehåller alkohol och därför kan användas på (känslig) hud.

Passar ju perfekt att spraya på sig efter en dusch innan man kryper ned i rena lakan.

Jag har även denna bed och bodymist, med apelsin och tränot,  lite doftnörd är jag tror jag.

Nu skall vi ladda upp för att se på Eurovision festivalen och heja på Sverige såklart.

Kram

Pernilla

 

 

 

 


Nu

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: