Inredning

Vardagslyx med städning hemma

I samarbete med Freska
Om det är någonting jag verkligen uppskattar så är det hjälp med hemstädning och andra sysslor. Det är en sådan skön känsla att komma hem till ett rent hem när det doftar fräscht och känns fräscht! Även yngste sonen som jag inte trodde uppskattade ett städat rum haha  utbrast senaste gången vi fick städat – åh vad skönt att komma hem när rummet är nystädat!
Att slippa lägga helgen på städning betyder sååå mycket!
Vi måste alla se till att plocka undan och göra snyggt innan själva städningen men då blir det verkligen av också. Det blir en deadline för barnen och oss vuxna att plocka i ordning i sina rum innan det skall ” städas” 🙂
Jag kan istället koncentrera mig på att rensa garderober skåp m.m som också skall göras samt rengöra kylen osv ibland.
Även fönstren lejer vi bort. Det är också en lyx att komma hem till nyputsade fönster. Hela hemmet känns renare när fönstren är nyputsade.
När man jobbar heltid och har tre barn så vill jag ha min leiga tid till annat än att städa. Det är mycket att göra ändå. Stryka tvätta, rensa handla m.m
Den dagen vi fått städat hemma av vår städhjälp (varannan vecka har vi) köper jag med hem en bukett blommor och sätter på bordet och sätter på lite skön musik. Norah Jones är en favorit i mina högtalare. En verkligt lyxig känsla är att krypa ned i rena lakan på kvällen sedan också.
Några av tjänsterna som Freska erbjuder är städning varje vecka, varannan eller var 4 vecka
Man kan få hjälp med strykning och rengöring av kylskåp och spis som tilläggstjänster
Fönstertvätt går också att beställa.
<3
Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: