Inredning vardagsrum

Inredning vardagsrum inspiration

Written by Pernilla

Inlägget innehåller annonslänkar.

Inredning vardagsrum inspiration tänkte jag bjuda på idag.

Men mest från matdelen i vardagsrummet. Vi har ett öppet vardagsrum mot köket så allt smälter samman. Inredning Vardagsrum-inspiration IMG_9045

 

Nya underlägg har fått flytta in hos mig i matdelen i mitt vardagsrum. De är i ett ”gummimaterial” som heter Rubber bordstablett och finns i flera färger och former. Perfekt att ha framme till vardags och lätt torka av smutsen ifrån. Jag hittade dem på Royaldesign och du hittar många andra fina där också.

Det är viktigt att det är praktiskt i en barnfamilj men att hitta snygga underlägg som är praktiska är inte det lättaste. När barnen var yngre hade vi en vaxduk på bordet och det var väldigt praktiskt men den tiden är över nu som väl är:)

Vardagsrum-IMG_9063Jag köpte mig en vacker hortensia med mig hem häromdagen, den är så fantastiskt fin! Blommor gör väldigt mycket i inredningen. Jag älskar den här vasen från Skruf. Det behövs bara en stor fin blomma i vasen då vasen i sig självt är så fin.

Vaknar till en underbart solig dag även idag. Vilket fint väder augusti har bjudit på! Jag älskar den friska luften som är nu på morgnar o kvällar och värmen på dagen. I kväll skall vi på kräftskiva och det känns som en perfekt kväll för det!

Nilla

About the author

Pernilla

8 Comments

 • Fina underlägg du hittat. jag gillar runda tycker det är lite mjukare än fyrkantiga. Hortensior är så vackra och blommor kan man ju inte få nog av. Kraaaam Pia

 • Snygga underlägg!!!
  Här skiner solen med så vi ska göra oss redo o cykla ner till vår egen lilla beach 🙂
  Det blir en dag på stranden…:)
  Ha de så kul på kräftskivan!
  Kram Anna

 • Åh så fint! Verkligen skön harmoni i vardagsrummet en fråga – när det är gummimaterial upplever du att de ligger still? Jag har runda underlägg i köket i en underbar färg men de ”åker ” omkring vilket stör mig

 • Så snyggt, såg att våra höst hortensia blommade för fullt när vi var hemma. Blir nog till att knipsa av en kvist när vi kommer hem nu.
  Kram mamma c

 • Ditt vardagsrum är så fint! Så många vackra tavlor. Nu är det kallt på nätterna. På morgonen när jag går till jobbet piggnar jag till. Varmt och skönt men krispigt uppiggande!

  Kram Anna

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: