Italien Nöje Resa Sigtuna

Veckan i bilder

Written by Pernilla

 

 

Det har blivit ett återkommande tema att köra veckans bilder. Det är ju lättare att fota medmobilbilder löpande. Vad gillar ni det?

Denna vecka har jag varit nästan hela veckan i Milano, Italien på en jobbresa. Vi hann även gå på lite tak guidning och äta på bra restauranger mm.

 

 

 

Detta var en bra restaurang med god pizza och gott vin som ligger centralt i Milano i shoppingkvarteren runt Doumen.

Den mest exklusiva shoppinggatan i Milano får man inte missa såklart. Här samlas alla fina klädmärken i rad. Att kika in i skyltfönstren är en upplevelse bara det. För att handla är inte riktigt aktuellt för mig:)

Vi gick på takvandring och fick se Milano från en annan vinkel vilket var spännande.

 

Vi åt middag på restaurang Pavarotti som ligger i Pavarotti museet  och maten där var fantastiskt god! Även vinet till som var ett mouserrande lambrusco. Något som är väldigt vanligt i denna del av Italien. Jag har inte hittat något så gott Lambroscovin i Sverige än.

 

En galamiddag med fantastisk musik av denna tjej som spelade fiol med poplåtar. Urhäftigt!

Väl hemma kändes det skönt att vara ute och promenera i naturen efter denna vecka. Det blev en långpromenad både på lördagen med maken och på söndagen med vännen. Tog en fika på uteservering både på lördagen och söndagen. Det var ju ljuvligt väder i helgen!

Gick till gymmet och körde ett bodypumppass innan vi fikade. Så skönt att träna igenom kroppen ordentligt igen.

Avslutar söndagen i soffan med serien Apaches. Ännu en bra spansk serie som jag gillar:)

Pernilla

About the author

Pernilla

4 Comments

  • Shiiiiiiitt va du upplever mycket skoj… ditt liv är ju som en glammig sagoresa…;)
    Ja det känns superbra att vi har varandra på tisdag.. å du kommer säkert i kjolen…men jag känner likasamma…haha…å jag har minsann inte varit på någon resa…jag har bara varit hemma…;) Å min röda kappa var visst slut så nu har jag valt den svarta som jag ville ha först…tror det är samma som din så nu blir vi lika…;)
    Kraaaam så ses vi snart!

  • Italien är ju bara så häftigt. Vilka coola bilder även om vissa var på sned, fniss. Kanske det skulle vara så… Du får vara med om mycket du. Du hinner tom. med att träna. Avundsjuk är ordet.. Kraaam Pia. P.S. fast jag missunnar dig inte så klart

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: