Inredning PRESS

Veckans Inrednings svep Rua Noa , Meze och DBKD

Written by Pernilla

Januari är den stora inredningsmånaden vad gäller nyheter och trender.Nu kommer snart både Formex och stora Trenddagen förmedla vad som kommer att gälla detta år och framgent.

Nedan finner ni några nyheter för Januari


Servisen Rua Nova i ny celadongrön kulör.

Cervera,utökar under våren 2018 den populära lergodsservisen Rua Nova med ytterligare en nyans; Rua Nova Aqua.

Den portugisiska servisen Rua Nova lanserades i Sverige för första gången i augusti 2017 i färgen antikvit. Nu presenterar Cervera flera nya delar i en ljus celadongrön färg. Vårens nyhet Rua Nova Aqua kommer att säljas exklusivt i Cerveras butiker och online från och med 8 januari 2018.

Om Rua Noa
År 1884 grundade Raphael Bordallo Pinheiro en keramikverkstad i Caldas, Portugal. Där skapade han keramik som blivit en del av den portugisiska konsthistorien. Med inspiration från de karaktäristiska kakelplattor som än idag hittas längs Portugals gator, har hans efterföljare kombinerat tradition och modernism i lergodsservisen Rua Nova.

Pythagoras
Design av Gustav Rosén för Maze Interior

 

Maze lanseras i Japan

Under 2018 kommer Maze Interior att lanseras på den japanska marknaden, där man nyligen tecknat ett nytt avtal med återförsäljaren Actus Interior, som är en av Japans största livstilskedjor för designprodukter.
– När jag började på Maze år 2011 var mitt mål att lyfta våra produkter runt om i världen. Det är därför extra roligt att få dela nyheten om att vi fått 60 nya återförsäljare i Japan genom Actus, berättar Lotta De Visscher, Creative Director och ägare av Maze Interior.
Actus motto har alltid varit att sälja högkvalitativ design som anspelar på människans kärlek till natur, samhälle och familj – något som fullt ut passar Mazes genomtänkta formgivning, ansvarsfulla tillverkning och användning av återvunna material.
Under 2018 är Maze även aktuell med nya produkter för Stockholm Design Week samt en exklusiv premiär på Åhlens City där man kommer att presentera nya delar till sin populära serie Pythagoras.

 

DBKD

har kommit ut med ny katalog. Där de visar nya krukan Mud blandannat och som är designad av Hanna Fritsch

Krukan Cloudy som är min favorit finns i många olika storlekar och färger.

 

Xx

Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: