Inredning

Veckans inredningssvep

Written by Pernilla

Hej på er!

Måndag och sista arbetsveckan före jul! Mitt i allt julstök tänkte jag bjuda er på lite inredningsnytt och kanske längtar till tiden efter jul också

Inlägget innehåller reklamlänkar

Beleco lanserar digital homestaging tjänst

Jag har skrivit tidigare om detta företag som man kan hyra möbler i från. Nu har Beleco lanserat en ny tjänst i form av styling.

En homestaging tjänst som gör det möjligt att få digital styling hjälp och hyra inredningspaket i allt från 1 dag och upp till 6 veckor.

Tillsammans med inredaren Karin Elfström har Beleco satt ihop tre paket: light, trend och premium som är anpassade för olika typer av hem och budgetar. Passande oavsett om du vill inreda ett exklusivt hem med den drömlika djupblå sammetssoffan eller söker en mer jordnära look med material i naturfärger. Paketen beställs på Belecos hemsida och levereras direkt till dörren, vid hyresperiodens slut hämtar självklart Beleco upp produkterna för att underlätta för kunden. Enkelt, smidigt och både vänligt mot plånboken och miljön.

Paketpris från: 2500kr – 15 000 kr
Tjänsten är idag endast tillgänglig Stockholm och Mälardalen.

Clas Ohlson lanserar nytt sortiment av tapeter

 

I början av 2018 erbjuder Clas Ohlson ett nytt sortiment tapeter på den svenska, norska och finska marknaden. Tapeterna finns tillgängliga i såväl butik som e-handel. Kollektionen består av totalt 36 olika mönster och färgnyanser av hög kvalitet.

Tapeterna är av så kallad non-woven kvalitet som har fördelen att vara kraftigare jämfört med en papperstapet vilket gör den mindre känslig för revor vid montering. Dessutom gör den fiberbeklädda baksidan att tapeten inte krymper eller sväller. Monteringen av tapeterna är enkel då samtliga tapeter i kollektionen fästes direkt på limbestruken vägg. Dessutom går våden att ta ned igen så länge den är blöt, vilket innebär att det går att ta bort och prova igen om tapeten hamnat snett. När den väl är uppe är tål den att torkas av om den skulle bli smutsig.

Tapeterna kommer att säljas i fyra prisgrupper, där de sex tapeterna som lagerförs i butik, Clas Ohlson-serien, kostar 159 kronor per rulle. Tapeterna i de övriga tre prisgrupperna kostar från 239 till 499 kronor per rulle.

 

Våren hos Jakobsdals

Jakobsdals är ett svenskt varumärke som arbetar med textil inredning på den nordiska marknaden. ”För oss är det viktigt med känsla, vi vill förmedla en upplevelse med vårt sortiment.”

 

Jakobsdals underbara sittpuffar i olika färger hittar du här eller här (adlinks)

Botanik

Naturliga material såsom linne och bomull präglar detta tema. Växter, blommor och organisk struktur inspirerar. Nyanser såsom Buteljgrön, Marble green och Lime. Vi mixar ytor och strukturer, adderar guld och får en känsla av lyx och art déco.

Tystnad

Produkterna jobbar enskilt i tystnad, avskalade och naturliga. Men i grupp blir de dramatiska. Allt är guld som glimmar och more is more är uttryck som vi gillar. I temat Gold ser du sammet i alla dess former. Stentvättad bomull, polyester med lyster, präglade mönster,och effektfull plissé.

Denna underbar guldsittpuff finns här


 

Värme

Peach, skin och dirty rose är färger som dominerar detta tema. Kombinationerna är oändliga och genomsyrar en värme som nästan går att ta på. Vi blandar matt-blankt, hårt-mjukt och lager-på-lager. Asiatiska influenser och läckra detaljer, frans sätter guldkant på utvalda produkter.

Skön

Fagrare än såhär blir det knappast. Vårt signummönster Skön har aldrig känts mer rätt i tiden. Så rätt att vi har utvecklat en rad nya kreativa produkter, såsom puffar och kuddfodral á la delux.

 

Frid

Vi lägger mycket tid i vårt sovrum, att inreda därefter är ett måste. Jakobsdals tycker att det är viktigt med unikitet, just därför har vi plockat fram ett överkast i stentvättad bomull i ett utförande som vi aldrig tidigare skådat. Våga mixa material. Stentvättat linne, sammet och krinklad bomull är en perfekt combo. Färgerna är noga samstämda och harmonierar med varandra.

 

 

La dolce vita

Färgstarka, lekfulla, kreativa och poppiga toner mixas med varandra och påminner oss om det ljuva livet. Mönsterbilder som art deco och folklore toppar detta tema och ger dig chansen att hitta din personliga stil. Sammeten är dominant och tillför lyster samt struktur.

 

Helt underbara tyger som de har Jakobsdals. Sittpuffarna skulle jag vilja ha flera stycken av här hemma

Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: