Uncategorized

Viking beds lanserar nya kuddar, mycket intressanta och lite ovanliga, lite sängkunskap

Jag var på Viking beds pressfrukost, en superhärlig sådan för ett tag sedan

Viking beds lanserar 3 nya kuddar. Mycket intressanta och lite ovanliga.

Men jag fick också lära mig att om man sover på mage ( vilket jag gör) har man en för hård säng egentligen för då kompenserar kroppen mot det hårda med att lägga sig på mage. Kudden kan också kännas för hög om du har en hård säng, så kudde bör man välja ihop med säng Jag fick lära mig en hel del om sängkomfort.

 

Viking beds


Viking beds har lansering av nya kuddar, där den ena har nattkräm i kudden vilket gör att man sover och fuktar ansiktet samtidigt, smart eller hur?! Den andra hade kylande egenskaper. Den vill jag ha! Gud så skönt med en sval kudde! Den finns i två storlekar.

Man bör byta kudde vartannat år ungefär sa representanten för Viking. Kanske dags för en sådan kudde då helt enkelt!

 

De lanserar också en smart säng där man kan byta klädsel på för en inte alltför dyr peng. Längre ned kan du läsa mer om detta

 

 

Skin+ kudden som har inbyggd nattkräm

Skin+ är en kudde som har inbyggd nattkräm. Kudden har insydda microkapslar som innehåller karatenoider som minskar rynkor. Karoten är känt för sina välgörande egenskaper för föryngring av hyn och genom friktion mellan ansikte och kudde frigörs karotenet från tyget och gör din hy yngre medan du sover. Skin+ är patenterat och bevisat fungerande. Kuddfodralet är tvättbart och microkapslarna fungerar ungefär 20 tvättar. Rekommenderat utpris för Skin+ är 840 kr

 

Watergel kudden som svalkar

Watergel kudden är tillverkad i en speciell typ av latex med bubblor av watergel insprängt i materialet. Kombinationen skapar en kudde som både är följsam och ergonomisk, med det som framförallt gör kudden helt unik är att den är totalt tyst och ger en sval och skön känsla. Watergel finns i två höjder och rekommenderat utpris är 840 kr.

 

Lafayette – Möjligheternas säng

Viking beds of Swedens exklusiva ramsäng Lafayette är en sängmodell med många valmöjligheter. Tre olika varianter av tre, fem eller sju zoner med tre till fem olika liggkomforter per zonindelning. Utöver det kan man välja mellan 29 olika färger. Genom möjligheten att enkelt byta tyg får man en säng med stora variationsmöjligheter. Lafayette har samma höga kvalitet, finish och komfort som alla sängar från Viking beds of Sweden. Eftersom tyget dras över hela sängen kan man dessutom välja olika zonindelningar och hårdheter i sängen. Perfekt för de som har olika krav och önskemål på komforttyp.

 

Kram

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: