Lifestyle Resa

Vilka fantastiska dagar i fjällen vi haft!

 

Vi har haft så fantastiska dagar i Marias stuga i Funäsdalen.  Kan det bli bättre än när man är 5 superhärliga tjejer i sina bästa år tillsammans en långweekend?

Jag som inte åkt utför på mer än 10-15 år blev så lycklig över att få göra det igen! Dock blev det inga branta backar utan jag nöjde mig med familjebackarna , men skären satt i, lite som att cykla faktiskt, har man en gång lärt sig kan man sen. Heelt slut i benen var jag dock efter två dagar i backen  haha.

 

Skidföret var helt perfekt som ni ser!
Maria är den bästa av de bästa att fixa allt detta! Vi delades upp i matlag och hjälptes åt med allt! Satt och mös och pratade långt in på natten. Dansade till hög musik i långkalsonger och skålade i afterskidrinkar, badade bastu och gick på afterski!


Vi pratade om livet, både glada och mindre glada erfarenheter. Vi gav oss själva samt varandra ett löfte om hur vårt liv skulle vara om ett år. Vad vi ville ha uppnått på olika plan. Det skrev vi ned på en lapp och klistrade igen i ett kuvert. Ska bli väldigt väldigt spännande att läsa om ett år igen 😊

Så otroligt berikande och livsbejakande dagar med helt underbara tjejer!

En dag åkte vi upp till fjälltoppen med bandvagn, Jag återkommer med ett inlägg om det.

Kram

Pernilla

 

About the author

lifessilverlining@gmail.com

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: