Inredning

Vilka taklampor skall jag välja?

Written by Pernilla

Detta inlägg är i samarbete med Trademax

 

Jag har ännu inte kommit på vad jag vill ha för taklampor i huset på Öland.

Eftersom vi har höjt upp taket i hela rummet känns det som att vi skall ha tre likadana eller åtminstone liknande lampor i rummet. En el två lampor över köksbordet och sedan en till två stycken mitt i rummet.

De kommer hänga ganska högt upp så frågan är vad man skall ha för lampor?

Och vilken färg skall de vara i?

Någon av dessa taklampor kan jag tänka mig;

 

 

Snyggt som sagt med två likadana bredvid varann. De får inte vara för ” tunga” så de tar över rummet. Men jag vill ändå att de skall synas då lampor gör mycket för intrycket i ett rum.

Här nedan ser ni hur rummet ser ut och jag vill ha belysning över matbordet och även i köksdelen, men vad sjutton har man som passar på båda ställen? Över matbordet skall de gå ned en bit men vid köksdelen vill man inte ha dem för lågt sittande.

Har du något bra förslag på lama, lampor och färg på dem?

 

Även här hemma vill jag ha fler lampor nu när mörkret har kommit. Men här behöver jag fönsterlampor. Denna lampa vill jag ha två av i våra stora fönster i vardagsrummet.

 

Det gör så himla mycket för att det skall kännas mysigt att man har rätt belysning på rätt ställen.

Pernilla

http://convertalinktest.awin.com

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: